روزنامه اعتماد ملي در شماره ديروز خود يادداشتي را به قلم عباس عبدي منتشر كرد و در آن خواستار عدم حضور دولت در عرصه هاي فرهنگي شد!
به گزارش رجانيوز به نقل از کيهان،عبدي در اين يادداشت نوشت: «در هر جامعه اي كه دولت رسالت فرهنگي خاصي براي خود تعريف كند و اين رسالت نيز از يك سو با وظيفه اش انطباق نداشته باشد، در اين صورت نه تنها در تحقق اهداف فرهنگي تعيين شده شكست خواهد خورد، بلكه ممكن است نتايجي خلاف آن اهداف به بار آورد.
وظيفه دولت هاي مدرن دخالت در تمامي وجوه فرهنگي جامعه نيست. وقتي كه دولت ها براي خود حق هدايت فرهنگي قائل شوند، به ناچار ريشه خلاقيت هاي هنري و فكري را مي خشكانند.
كساني كه ماموريت دولتي خود را آماده سازي زمينه قيام موعود بدانند، يا تزريق تعبير رسمي از دين را وظيفه خود بدانند، حتي اگر در اين ادعاها صادق باشند، قطعاً در تحقق آن ناموفق خواهند بود. وظيفه دولت اينها نيست. حتي اگر كسي خواهان تحقق اين اهداف باشد، بايد ابزار مناسب آن را جويا شود و اين ابزارها هر جا باشند قطعاً در دولت نيست.»

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













