هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 20 شهريور 1405
ساعت 09:37
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 11 آذر 1389 ساعت 12:48
پنجشنبه 11 آذر 1389 16:18 ساعت
2010-12-2 12:48:22
شناسه خبر : 55254

منحصر به فردترین قرآن چوبی جهان که توسط محسن فولادی هنرمند نگارگری چوب و با الهام از هفت هنر اصیل ایرانی خلق شده روز شنبه 13 آذر رونمایی می‌شود.

به گزارش مهر، این قرآن از تلفیق هفت هنر معرق، مشبک، منبت،‌ قلمزنی، حجاری، مذهب سوخت و فرش خلق شده است.

چهار عبارت الله،‌ محمد (ص)،‌ اعوذ بالله من الشیطان الرجیم و همچنین بسم الله الرحمن الرحیم با خط نستعلیق و بقیه خطوط با خط ثلث و نسخ عثمان طه تهیه شده است.

در این قرآن،‌ از چوبهایی چون افرا، گردو، زرشک، پرتقال، عناب، شمشاد،‌ گلابی و‌ عرعر استفاده و برای نشان دادن عظمت 114 آیه شریفه "بسم الله" و آیات "سجده دار" با چون عناب قرمز تهیه شده اند .

هر جزء این اثر بین 10 تا 12 کیلوگرم وزن دارد که در یک کیف چوبی منبت قرار گرفته و قابل حمل است .

مراسم رونمایی از این قرآن روز شنبه 13 آذر ساعت 15 با حضور حمید بقایی رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، حجت‌الاسلام حمید محمدی قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی و رئیس مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی کشور برگزار می شود.

سالن اجتماعات معاونت سینمایی واقع در میدان بهارستان، خیابان کمال‌الملک، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محل برگزاری این مراسم است .
 
 



-