جمعه 15 اسفند 1404 16:06 ساعت
شناسه خبر : 388644
رها کنید! خبرگان این ممکلت مردان علم و تقوا هستند. محاسباتشان با محاسبات عمروعاصی شما و شیخ انگلیسی و سید آمریکاییتان تفاوت دارد. اینجا سقیفه نیست که ولایت را به سرقت ببرید.
گروه سیاست-رجانیوز: جبهه اصلاحات در بیانیه جدید خود ابراز امیدواری کرده که رهبر جدید انقلاب، رهبری با پیام صلح باشد! بله؛ درست خواندید؛ رهبر صلح!
این خاصیت همیشگی «قحبگان سیاسی» بوده که نهتنها از تجاوز لذت ببرند، که منت متجاوز را هم بکشند که خدایی نکرده ناراضی رهایشان نکند. این جماعت همانهایی هستند که در ۷۸ و ۸۸ شعار «مرگ بر اصل ولایت فقیه» آنها در کف خیابان عریانترین سند ضدیت آنان با فلسفه و مفهوم «رهبری»ای است که امروز آن را در کنار صلح مینشانند. امروز «صلح» نام دیگر «تسلیم» و «قحبگی» و «خودفروشی» کسانی است که سالیان سال آرزوی گوشه چشمی از اربابان آمریکایی و کامبخشی به آنان را داشتند.
بگذریم. با این جماعت چه باید کرد؟ رهبر شهید در یک سخنرانی راهبردی، فرمودند «باید مقابل جریان غیرانقلابی درون نظام ایستاد» و شاید امروز، مهمترین روزی است که باید به این وصیت عمل کرد. در برابر شکمهای پر از حرام و قلمهای تسلیمطلب که آغشته به خون مردم مظلوم ایران است، امروز باید محکم ایستاد.
▪️از عجایب روزگار این است که هرزگانی که دیروز به امید مذاکره و معاشقه با ترامپ کشور را به چنین پرتگاهی فرستادند، امروز از «اولویت دفاع از ایران به انتخاب رهبر جدید» سخن میگویند و عجیبتر اینکه لحظهای در ذهن فاسد و مغوط آنان نمیگذرد که «منِ قحبه تسلیمطلب» کی فرصت کردم مدافع تمامیت ارضی و دفاع میهنی شوم؟
کیست که نداند درد شما دفاع از ایران نیست؟ شما در کدام میدان مبارزه و مجاهده حضور داشتید که امروز نگران دفاع از ایران باشید؟ شما که با پوشش «جانم فدای ایران» شعار «نه غزه نه لبنان» را رواج دادید، الان در کدام جبهه برای ایران میجنگید؟ شما که از سوی مرجعیت این کشور مفتخر به دریافت عنوان اختصاصی «دیاثت سیاسی» هستید در کدام عرصه برای ایران هزینه دادهاید؟
نه عزیزان! درد شما این نیست. شما دفاع از ایران را بر انتخاب رهبر اولویت میدهید چون در غیاب رهبر فرصت بیشتری برای همخوابی با آمریکا و اسرائیل دارید. شما از ۷۸ و ۸۸ تا کودتاهای اخیرتان فقط از ولایت فقیه کینه به دل گرفتید و حالا فرصت را برای تسویه حساب مناسب دیدهاید. اما بدانید که مردم این بار هم آنچنان بر دهان نحس و نجس شما خواهند کوبید که در تاریخ عبرت شوید. شما در کتابهای تاریخی این ملت در رده هرزگان سیاسی و «پریبلنده»هایی دستهبندی خواهید شد که فرزندانتان از نسبت خانوادگی با شما شرم کنند.
رها کنید! خبرگان این ممکلت مردان علم و تقوا هستند. محاسباتشان با محاسبات عمروعاصی شما و شیخ انگلیسی و سید آمریکاییتان تفاوت دارد. اینجا سقیفه نیست که ولایت را به سرقت ببرید؛ این بار گردنتان به دست مردم خواهد شکست و اربابتان هم بعد از کامجویی زیر پل تاریخ رهایتان خواهد کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/388644
لینک کوتاه کپی شد
هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













