هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 12 مهر 1404
ساعت 02:08
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 10 مهر 1404 ساعت 07:57
پنجشنبه 10 مهر 1404 07:55 ساعت
2025-10-2 07:57:25
شناسه خبر : 386867
اما سوال اصلی اینجاست که حمایت جریان اصولگرایی و جلوگیری رسانه‌های آنان از طرح پرسش مردم و پاسخگو کردن کسانی که هیچ‌وقت بابت این اتفاق جوابی به ملت ایران نداده‌اند؛ با چه هدفی انجام می‌شود؟
اما سوال اصلی اینجاست که حمایت جریان اصولگرایی و جلوگیری رسانه‌های آنان از طرح پرسش مردم و پاسخگو کردن کسانی که هیچ‌وقت بابت این اتفاق جوابی به ملت ایران نداده‌اند؛ با چه هدفی انجام می‌شود؟
گروه سیاست-رجانیوز: بازتاب دوباره حرف‌های حسن روحانی در مورد برجام و دعوت از سعید جلیلی برای مناظره بازهم به سوژه کاربران فضای مجازی تبدیل شده است. اکنون که گذر زمان ثابت کرده که تمام ادعاهای اصحاب برجام غلط بوده و دولت چهاردهم نیز نتوانسته جنازه برجام را احیا کند؛ مشخص نیست که آیا هنوز هم روحانی پس از یک سال از انتشار آن کلیپ موافق برگزاری این مناظره است یا خیر؟ 
 
علاوه بر این، تلاش تیم رسانه‌ای او برای بازپخش و وایرال شدن دوباره آن صحبت‌ها نشان می‌دهد که رفع تقصیر از روحانی در پرونده خسارت محض برجام تا چه اندازه برای او و همفکرانش اهمیت دارد. در واقع روحانی امیدوار است تا بتواند در روزهای منتهی به فعال‌سازی مکانیسم ماشه راهِ گریزی از فشار افکار عمومی پیدا کند. 
 
در این میان اما تیترهای مغرضانه از سمت رسانه‌های اصولگرا بیش از دست و پا زدن‌های حسن روحانی تعجب‌آور است. گزارش‌های خالی از انصاف این روزنامه‌ها و تلاش آنان برای انحراف مطالبات عمومی با دادن آدرس‌های غلط؛ مکمل عملیات رسانه‌ای این روزهای اصلاحطلبان است. 
 
تنش‌های روانی پیرامون اخبار مکانیسم ماشه و فعال‌سازی قطعی آن باعث شده تا جامعه بدنبال پاسخگو کردن متهمان اصلی برجام باشد و عاملان «یک‌دهه رویافروشی از توافق با غرب» را بازخواست کند و از ظریف، روحانی و لاریجانی بابت سهم خود در وضع موجود حساب‌کشی داشته باشد. اما سوال اصلی اینجاست که حمایت جریان اصولگرایی و جلوگیری رسانه‌های آنان از طرح پرسش مردم و پاسخگو کردن کسانی که هیچ‌وقت بابت این اتفاق جوابی به ملت ایران نداده‌اند؛ با چه هدفی انجام می‌شود؟
 
طبیعی است که روحانی به هر ضرب و زوری تلاش کند تا از باتلاق برجام و مکانیسم ماشه نجات یابد و از خودش رفع اتهام کند اما متهمان ردیف دوم هم به خوبی می‌دانند که اگر به حساب متهم ردیف اول رسیدگی شود نوبت رسیدگی به حساب خود آن‌ها فرا می‌رسد و بالاخره فرهیختگان، جوان، خراسان و تسنیم و سایرین باید بگویند که در آن‌ زمان چه نسبتی با دستاورد ظریف و دوستان دیگرشان داشتند! 
 
این رسانه‌ها آن روز نیز برجام را با برچسب تصمیم نظام و عقلانیت انقلابی تقدیس می‌کردند و برای دستاورد پرهزینه و بی‌خیر ظریف جشن می‌گرفتند. هنوز هم از یاد مخاطبان نرفته است که چه گزارش‌هایی از این روزنامه‌ها در مدح برجام منتشر می‌شد و چه کسانی همیشه پای ثابت مراسم‌های تقدیر و تشکر از قهرمانان دیپلماسی التماسی بودند.
 
با در نظر گرفتن این اتفاق حالا راحت‌تر می‌شود فهمید که چرا رسانه‌های اصولگرا تلاش می‌کنند تا مسئله عبرت تاریخی برجام را بایکوت کنند و مانع بازخوانی بازه زمانی ۹۲ تا ۹۴ بشوند. در این مقیاس دور از انتظار نیست که تریبون‌های ائتلاف برجامی دهه نود به بولد کردن دوگانه روحانی-جلیلی مشغول باشند و سطح منازعه موجود را به یک جدل جناحی میان دو تن از شخصیت‌های سیاسی برجسته امروز تقلیل دهند.
 
انتهای پیام/


-