هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 14 ارديبهشت 1404
ساعت 18:32
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 14 ارديبهشت 1404 ساعت 18:31
يكشنبه 14 ارديبهشت 1404 18:29 ساعت
2025-5-4 18:31:54
شناسه خبر : 384710
روزنامه حامی دولت دنیای اقتصاد، در گزارشی به وضعیت نابسامان بازارهای مختلف پرداخته و ریزش شدید بازار سرمایه در روز شنبه و افزایش ۳ هزار و پانصد تومانی نرخ دلار را به تعویق مذاکرات مربوط دانسته و راه حل رهایی از این وضعیت را تنها به نتیجه رسیدن مذاکرات القا کرده است.
روزنامه حامی دولت دنیای اقتصاد، در گزارشی به وضعیت نابسامان بازارهای مختلف پرداخته و ریزش شدید بازار سرمایه در روز شنبه و افزایش ۳ هزار و پانصد تومانی نرخ دلار را به تعویق مذاکرات مربوط دانسته و راه حل رهایی از این وضعیت را تنها به نتیجه رسیدن مذاکرات القا کرده است.
گروه سیاست - رجانیوز: روزنامه حامی دولت دنیای اقتصاد، در گزارشی به وضعیت نابسامان بازارهای مختلف پرداخته و ریزش شدید بازار سرمایه در روز شنبه و افزایش ۳ هزار و پانصد تومانی نرخ دلار را به تعویق مذاکرات مربوط دانسته و راه حل رهایی از این وضعیت را تنها به نتیجه رسیدن مذاکرات القا کرده است.
 
این در حالی است که تعویق مذاکرات، بنا به گفته مسئولین، در پی بدعهدی طرف آمریکایی اتفاق افتاده است؛ اتفاقی که مکمل گزافه‌گویی‌های پی‌درپی مقامات آمریکایی شد و ساده‌لوحی جریان حامی مذاکره را بیش از پیش عیان کرد؛ از روبیو، وزیر خارجه آمریکا که خواستار توقف کامل غنی‌سازی و حتی باز شدن درب سایت‌های نظامی به روی بازرسان شد، تا تهدیدات مکرر ترامپ به حمله نظامی به کشور و اعمال چند دور تحریم‌های جدید هم‌زمان با مذاکرات.
 
به دنبال مقصر این شرایط بی‌ثبات بازارها اگر بنا باشد بگردیم، نهایتاً به همین تفکر تندرو و غرب‌گرای حاکم بر کشور و رسانه‌های اقماری حامی آنان می‌رسیم که نه‌تنها عقل و شرف و هوشمندی را در عبرت نگرفتن از تجربه رفتار آمریکا و خصوصاً ترامپ در مواجهه با برجام کنار گذاشتند، بلکه با عملیات روانی و رسانه‌ای، کشور را خلاف خواست صریح رهبر معظم انقلاب، معطل نتیجه مذاکرات کرده‌اند.
 
گواه و مصداق عینی این ادعا هم توییت‌های دو تن از عناصر تندروی این جریان و صاحبان دو رسانه دیگر این جماعت کاسب مذاکره است؛ فقیهی، صاحب رسانه انتخاب، که صریحاً معتقدین به این گفتمان رهبری را ایران‌ستیز، تحریم‌پرست و تندرو، و بیانات راهگشای ایشان را لاطائلات، مهوع، مضحک و سفیهانه خوانده بود. عابدی هم که صراحتاً فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر وابسته نکردن مسائل کشور به مذاکرات را «حرف مفت» خوانده بود که نهایتاً منجر به اعلام جرم علیه این دو توسط دادستانی شد.
 
همه این‌ها در حالیست که در دولت شهید رئیسی که هم‌چنان و شبانه‌روزی آماج سیاه‌نمایی و تخریب‌های رسانه‌های حامی این جریان قرار دارد، مذاکرات به اشکال مختلف در جریان بود اما اقتصاد کشور این طور شرطی و معطل نتیجه مذاکرات نشده و از آن جهت پوشش ناترازی‌های مدیریت در داخل کاسبی نمی‌شد؛ بلکه همزمان روابط با سایر کشورها و قدرت‌ها از جمله همسایگان جهش یافته و ترمیم شد و برای حفظ توازن به اجلاس‌های مهم اقتصادی مانند بریکس و شانگهای پیوستیم و همانند اکنون نبود که جهت خوش‌رقصی برای این آمریکای بدعهد و مستکبر، وزیر خارجه به گردهمایی وزاری خارجه کشورهای عضو بریکس فرستاده نشود و یکی از ثمرات تلاش‌های شبانه‌روزی شهید رئیسی در معرض تهدیدات جدی قرار بگیرد.
 
انتهای پیام/


-