هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 12 ارديبهشت 1404
ساعت 02:12
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 ساعت 01:13
پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 00:55 ساعت
2025-5-1 01:13:47
شناسه خبر : 384623
اعضای مجمع از دولت روحانی سؤال کرده بودند چه تضمینی هست که با نهائی کردن دو لایحه باقی مانده تحریم‌ها برداشته شود؟ و آنها مجبور شده بودند براساس عبرت‌های زنده برجام اذعان کنند هیچ تضمینی وجود ندارد!
اعضای مجمع از دولت روحانی سؤال کرده بودند چه تضمینی هست که با نهائی کردن دو لایحه باقی مانده تحریم‌ها برداشته شود؟ و آنها مجبور شده بودند براساس عبرت‌های زنده برجام اذعان کنند هیچ تضمینی وجود ندارد!
گروه سیاست-رجانیوز: روزنامه غربگرای شرق گه سابقه خلاف‌گویی‌های بزرگ درباره برجام را در کارنامه خود دارد، مدعی شد به ۱۰ ابهام درباره FATF پاسخ می‌دهد.
 
این روزنامه از یکی از مدیران حامی FATF پرسید «آیا حضور آمریکا و اسرائیل در ترکیب اصلی اعضای اف‌ای‌تی‌اف موجب می‌شود که خروج ایران از لیست سیاه غیرممکن شود؟». خانی پاسخ داد: «به استناد استانداردهای اف‌ای‌تی‌اف، اجماع در اجلاس‌های این نهاد بر‌‌اساس رأی‌گیری‌های متداول و رأی با اتفاق آرا نیست و به این‌ صورت عمل می‌شود که گزارش اقدامات کشور هدف به اعضا ارائه و اعضا در تأیید یا رد اقدامات با کشور مدنظر، آن‌هم در چارچوب متدولوژی اجرائی توصیه‌های اف‌ای‌تی‌اف و نه با اعمال سلیقه، وارد بحث فنی و حقوقی می‌شوند و بعد از پاسخ به سؤالات و ابهامات، اجماع رخ می‌دهد.
 
او درباره اینکه برخورد اف‌ای‌تی‌اف سیاسی است، گفت: «اگر اف‌ای‌تی‌اف رویکرد سیاسی در قبال کشورمان اتخاذ می‌کرد، باید تحت‌ فشار کشورهای متخاصم و صرفاً به دلیل گذشت بیش از هفت سال از تاریخ انقضای مهلت اجرای برنامه اقدام و نبود تغییر جدی در پیشرفت اجرای این برنامه و البته نپذیرفتن دو کنوانسیون اشاره‌شده، برنامه اقدام ایران را مشابه کره‌شمالی ابطال و کشور را وارد تشدید اقدامات تقابلی مشابه می‌کرد. تا به امروز رویکرد همراهی اف‌ای‌تی‌اف با ایران، حفظ شده ولی تضمینی برای تداوم این رویکرد در صورت تعیین‌نشدن تکلیف کنوانسیون‌ها وجود ندارد. 
 
او در پاسخ به اینکه آیا تضمینی برای عدم بازگشت مجدد ایران به لیست سیاه بعد از خروج از این لیست وجود دارد؟ می‌گوید: این تضمین نه به ایران بلکه به هیچ کشوری حتی کشورهایی که هم‌اکنون با اف‌ای‌تی‌اف برنامه اقدام دارند، داده نمی‌شود. توصیه‌های اف‌ای‌تی‌اف چالش دائمی کشور است.
 
درباره این اظهارات، نکات بسیاری قابل طرح است که به گزیده‌ای از آن اشاره می‌شود. FATF یک کارگروه کاملاً سیاسی و آلت دست است. بنابراین وجاهت حقوقی به آن دادن خلاف واقعیت است. بزرگ‌ترین جرائم مالی و پولشویی(موضوع FATF) در کشورهای آمریکا و اروپا و کانادا که موسسان و گردانندگان اصلی FATF محسوب می‌شوند و از آن به‌عنوان چماق علیه دیگران استفاده می‌کنند، اتفاق می‌افتد. FATF با وجود شعار مبارزه با پولشویی  تأمین مالی تروریسم و جرائم سازمان‌یافته، هرگز سراغ متهمان اول این جرم‌ها در آمریکا و انگلیس و فرانسه و اسرائیل... نرفته است. همچنین از نگاه مافیای غربی حاکم بر FATF، گروه‌هایی مانند حماس و جهاد اسلامی و حزب‌الله و انصار‌الله که از کشور خود در برابر اشغالگران دفاع می‌کنند، تروریست هستند اما اشغالگران جنایتکار جزو اعضای FATF هستند و آنها هستند که باید درباره عضویت ایران یا خروج از لیست سیاه تصمیم بگیرند.
 
از سوی دیگر موضوع FATF پیش از این یک‌بار در مجمع بررسی شده بود و اعضا از دولت روحانی سؤال کرده بودند چه تضمینی هست که با نهائی کردن دو لایحه باقی مانده تحریم‌ها برداشته شود؟ و آنها مجبور شده بودند براساس عبرت‌های زنده برجام اذعان کنند هیچ تضمینی وجود ندارد! لوایح کذایی به این علت از دستور کار خارج شد و اصرار دوباره در این‌باره تعجب برانگیز است./کیهان
 
انتهای پیام/


-