هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 31 ارديبهشت 1404
ساعت 04:53
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 7 مهر 1400 ساعت 17:18
چهارشنبه 7 مهر 1400 17:16 ساعت
2021-9-29 17:18:07
شناسه خبر : 351446

قبل از خرید دریل به این نکات توجه کنید

این روزها با توجه به مشغله های زیاد افراد و محدودیت های زمانی خرید دریل برای بسیاری از کارهای صنعتی بزرگ و حتی خرده کاری های خانگی یک ضرورت است که بسیاری از کار های ما را سرعت بخشیده است. از ایجاد یک حفره بر روی دیوار گرفته تا ایجاد حفره در ساخت و ساز بسیاری از کارگاه ها را می توان با استفاده از دریل سریعتر و با کیفیت انجام داد.

هنگامی که برای خرید دریل به فروشگاه های ابزار آلات ساختمانی مراجعه می کنید با دو نوع رایج دریل مواجه می شوید. دریل برقی و دریل شارژی که اگرچه هر دو یک کارایی مشترک یعنی ایجاد حفره و سوراخ روی سطوح مختلف را دارند، اما به دلیل اینکه در برخی از ویژگی ها تفاوت دارند بهتر است شناخت بیشتری در رابطه با ویژگی های دریل برقی و شارژی داشته باشید تا بتوانید بهترین دریل  را خریداری کنید.

دریل چیست؟

دریل(Drill) که در تلفظ عام دلر عنوان می شود،  یکی از پرکاربرد ترین ابزارهای صنعتی است برای ایجاد سوراخ و حفره  بر روی سطوح جامد می باشد. برخی از مدل های دریل قابلیت باز و بسته کردن پیچ را دارد.به این دلیل است که دریل را می توان یکی از ابزار های برقی و شارژی مورد نیاز در هر خانه و جعبه ابزاری دانست.

تفاوت دریل برقی و دریل شارژی

تفاوت بارز دریل برقی و شارژی در قدرت و تحرک آن است. هنگامی که باتری را در دریل شارژی خود قرار دهید،  تا زمانی که دلتان بخواهد یا تا زمانی که شارژ باتری شما تمام نشود، می توانید با دریل کار کنید.

 دریل برقی برای شروع به کار نیاز به برق شهری داشته و بسته به طول سیم برق آن می توانید در مکان های مختلف کارگاه یا منزل خود از آن استفاده کنید.

قدرت

به طور کلی، دریل کاری با استفاده از دریل برقی راحت تر از دریل های شارژی است. دلیل این موضوع هم قدرت دریل برقی است. دریل برقی برای روشن شدن موتور خود به یک منبع برق نا محدود 110 ولت متصل می شوند، در حالی که دریل های بی سیم یا شارژی برای روشن شدن موتور از یک باتری 12، 18 یا شاید حداکثر 20 ولت بهره می برند.

 

توان خروجی

حداکثر توان خروجی دریل های برقی بستگی به اندازه موتور الکتریکی آنها دارد که بر حسب آمپر اندازه گیری می شود. یک مته سیم دار با موتور 7 آمپر حداکثر توان خروجی 770 وات (وات = ولتاژ x آمپر) خواهد داشت.

با این حال، وات (حداکثر توان خروجی) لزوماً بهترین واحدی نیست که هنگام مقایسه دریل ها باید در نظر گرفته شود. آنچه در انتخاب و خرید دریل باید به آن توجه کنید،  سرعت و گشتاور موتور است

سرعت

سنجش میزان سرعت در دریل بر اساس چرخش مته است و گشتاور نیز تعداد چرخش است.

بسیاری از دریل های شارژی جدید با کیفیت می توانند گشتاور و سرعت قابل توجهی را از باتری های 18 یا 20 ولت به دست آورند و تمام نیرویی را که برای استفاده در کارهای خانگی نیاز دارید را به شما ارائه می دهد.

اگرچه تا اینجا نتیجه گرفتیم که دریل های برقی قوی تر از دریل های شارژی هستند، اما برای انتخاب و خرید دریل خانگی باید موارد دیگری را نیز در نظر گرفت.

اندازه، وزن و جابجایی

دریل های برقی سبک تر و کوچکتر از دریل های شارژی هستند.آن ها برای روشن شدن نیاز به باتری های سنگین ندارند، به همین دلیل، اکثر متخصصان از دریل برقی  در محل کار خود استفاده می کنند.

راحتی و تحرک

دریل های شارژی به دلیل اینکه برای کار نیاز به سیم برق ندارند بدون محدودیت قابلیت جابجایی دارند. نداشتن محدودیت جابجایی هنگام کار با دریل های شارژی بزرگترین مزیت دریل های شارژی در برابر دریل های برقی است. اما به هر حال استفاده از شارژ باتری دریل، محدودیت زمانی دارد. تمام شدن باتری می تواند کار شما را متوقف کند.

عمر مفید دریل

عمر دریل برای افرادی که به صورت تخصصی در کارگاه های صنعتی کار می کنند اهمیت بسیاری دارد. با خرید دریل برقی با کیفیت می توانید انتظار داشته باشید که برای چندین دهه از دریل برقی خود استفاده کنید. اما دریل های شارژی اگرچه کارایی مناسبی دارند، اما عمر باتری ان ها به این اندازه دوام نمی آورد، می توانید تنها چند سال از آن ها انتظار عمر مفید داشته باشید.

استفاده های متعدد از باتری

یکی دیگر از مزایای بزرگ ابزارهای شارژی امروزی این است که می توانید از باتری یکسان برای دریل، اره مدور، ضربه گیر و غیره استفاده کنید. این موضوع برای افرادی که با ابزار های مختلف کارگاه کار انجام می دهند یک مزیت است.

مزایا و معایب دریل برقی و شارژی

مزایای دریل برقی

  •   نیازی به شارژ باتری ندارد.
  •   کاربرد آسان و راحت
  •   کارایی برون محدودیت رمانی
  •   قدرت حفاری ثابت در حین انجام کار.

معایب دریل برقی

  •   این مته نمی تواند بدون منبع تغذیه(برق شهری) کار کند.
  •   سیم های برقی در صورت آسیب می توانند باعث بروز حادثه شوند.

مزایای دریل شارژی

  •   برای کار نیازی به برق شهری ندارد.
  •   محدودیت کار با استفاده از سیم های برق ندارید
  •   محدودیتی برای مکان استفاده از دریل شارژی وجود ندارد

معایب دریل شارژی

  •   در صورت تمام شدن باتری کار را مختل می کند
  •   خرید باتری گران تمام می شود.
  •   برای کار روی سطوح سخت و پروژه های بزرگ مناسب نیست.

قیمت دریل

قیمت از جمله فاکتورهای مهمی است که در خرید هر ابزار برقی بسیار اهمیت دارداگر هزینه کمی دارید و فقط می توانید یک ابزار برای خانه تهیه کنید، احتمالاً یک دریل شارژی برای شما انتخاب خوبی است.

دریل برقی بهتر است یا دریل شارژی؟

مهم ترین موضوعی که در خرید دریل برقی یا دریل شارژی اهمیت دارد این است که دریلی انتخاب کنید که بتواند نیاز های شما را برآورده کند. برای انجام کارهای سنگین کارگاهی که به نیروی چرخش زیاد احتیاج دارد انتخاب و خرید دریل برقی انتخاب مناسبی است. این دریل ها اطمینان بیشتری هنگام کار به شما می دهد.

برای انجام کارهای خانگی و سبک تر که برای کار با دریل نیاز به قدرت بالایی ندارید، خرید دریل شارژی بهترین انتخاب است. به علاوه دریل های شارژی به شما قابلیت تحرک و جابجایی می دهد. همچنین قابلیت حرکت در دو جهت و تنظیم چند سرعت از قابلیت های مناسبی است که دریل های شارژی به شما می دهد.

از کجا دریل خوب بخریم؟

دریل یک ابزار ساختمانی حرفه ای و تخصصی است. با توجه به تنوع برند های تولید کننده دریل از جمله ماکیتا، بوش، توسن و نووا و ... بهتر است برای خرید دریل به یک فروشگاه معتبر ابزارآلات ساختمانی مانند سوپر ابزار پارس مراجعه کنید.برای مشاهده انواع دریل برقی و شارژی از معتبرترین برند ها، با ضمانت اصالت کالا و گارانتی اصل، اینجا کلیک کنید.



-