هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 26 مهر 1405
ساعت 05:40
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 6 مهر 1395 ساعت 19:39
سه شنبه 6 مهر 1395 19:11 ساعت
2016-9-27 19:39:10
شناسه خبر : 256108
در حملۀ هوایی اشتباهی جت‌های سعودی به محل تجمع نیروهای خودی در منطقۀ جیزان در جنوب عربستان دست‌کم 10 نظامی این کشور کشته ‌شده‌اند.ر

به گزارش روز سه‌شنبۀ شبکه تلویزیونی المسیره یمن، در این حملۀ اشتباهی، پایگاه نظامی «الملحمه» مورد اصابت قرار گرفته است.

 براساس این گزارش در این حمله، 15 نظامی سعودی نیز مجروح شدند.

 

این درحالی است که روز دوشنبه چهار نظامی سعودی در حملات تلافی‌جویانۀ نیروهای یمنی به پایگاه نظامی «العبادیه» در منطقۀ جیزان در جنوب عربستان کشته شدند.

 

از طرفی، یگانی از ارتش یمن دو پایگاه نظامی «دخان» و «خوبه» در منطقۀ جیزان را هدف حملات موشکی قرار داده و شماری از نظامیان سعودی را به هلاکت رساندند.

 

 استمرار حملات هوایی عربستان به یمن

 جنگنده‌های سعودی دو بخش «سِحار»، «رازح» و پایگاه نظامی «کهلان» در استان صعده در شمال یمن و مقر امنیت سیاسی در شهر «حُدیده» در شمال غرب این کشور را به دفعات بمباران کردند.

 

تصویر کودک یمنی جان باخته در حملات هوایی ائتلاف تحت امر عربستان به بخش «سِحار» در استان صعده که از زیر آوار بیرون کشیده شده‌است. (دوشنبه 5 مهر 95- عکس از خبرگزاری خبر یمن)

 

بخش‌های‌ «میدی» در استان حجه در شمال یمن، «صَرواح» در استان مأرب در مرکز یمن و بخش «مَقبَنِه» در استان تعز در جنوب غرب یمن بامداد سه‌شنبه توسط جنگنده‌های ائتلاف سعودی بمباران شدند.

 

ائتلاف تحتِ امر عربستان سعودی در طول ماه‌ها حملات هوایی، به دفعات مدارس، بیمارستان‎ها، مناطق مسکونی، جاده‌ها، بازارها و اردوگاه‌های پناهجویان را بمباران و از تسلیحات ممنوعه همچون بمب‌های خوشه‌ای استفاده کرده‌است.

 

سازمان ملل در تاریخ 9 شهریور اعلام کرد از زمان آغاز عملیات عربستان سعودی در یمن، تاکنون بیش از 10 هزار نفر که بیشترشان غیرنظامی هستند، کشته شده‌اند

 

منبع: پرس تی وی 



-