هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
سه شنبه، 10 شهريور 1405
ساعت 08:08
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 17 شهريور 1387 ساعت 14:38
يكشنبه 17 شهريور 1387 19:08 ساعت
2008-9-7 14:38:07
شناسه خبر : 1235

سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي که اخيرا کنگره ساليانه خود را برگزار کرده و پيش‌تر مشروعيتش از سوي جامعه مدرسين زير سوال رفته بود، ديروز با ارسال پيامک تبريک براي مشترکان همراه اول و مديران ارشد فرهنگي و سياسي کشور، تلاش کرد بار ديگر در فضاي سياسي کشور اعلام موجوديت کند.

به گزارش رجانيوز به نقل از برنا، سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي که اخيرا کنگره ساليانه خود را برگزار کرده ديروز با ارسال پيامک تبريک براي مشترکان همراه اول سالروز تشکيل اين سازمان را تبريک گفت.

بر اساس اين گزارش پيامک هاي ارسالي تبريک از طريق سيستم ايرانسل و بدون درج شماره ارسال کننده پيام بوده که به جاي شماره، عنوان "تبريک"(!) در ابتداي پيامک‌ها درج شده بوده است.

بنا بر اين گزارش، بيشتر اين پيامک ها براي مسئولان و مديران فرهنگي و سياسي کشور ارسال شده است.

شايان ذکر است برخي منابع آگاه اين اقدام سازمان مجاهدين را نوعي تبليغات زودهنگام براي ورود به عرصه انتخاباتي رياست جمهوري تحليل کرده‌اند و معتقدند: اين سازمان در پي ايجاد وجهه‌اي مردمي براي تاثيرگذاري بر آراي ملت است تا شکست‌هاي قبلي و همراهي‌نشدن از سوي مردم را جبران کند.



-