دولت عراق امروز رسما ضربالاجلي شش ماهه براي خروج اعضاي گروهك تروريستي منافقين از اين كشور تعيين كرد.
به گزارش رجانيوز به نقل از فارس در اقليم كردستان عراق، سرتيپ "عبدالكريم خلف" سخنگوي وزارت كشور عراق رسماً اعلام كرد: دولت عراق براي خروج نيروهاي سازمان مجاهدين خلق[گروهك تروريستي منافقين] از خاك اين كشور ضربالاجل شش ماهه تعيين كرده است.
خلف كه امروز در يك كنفرانس خبري سخن ميگفت، افزود: حكومت عراق به طور رسمي به نيروهاي سازمان مجاهدين خلق[گروهك تروريستي منافقين] ابلاغ كرد كه ظرف مدت 6 ماه بايد خاك اين كشور را ترك كنند.
مدير مركز عمليات ملي وزارت كشور عراق در ادامه افزود: نيروهاي آمريكايي در چند روز آينده به كلي قرارگاه اشرف در استان ديالي را ترك كرده و امنيت آن را به نيروهاي عراقي واگذار ميكنند.
دولت عراق پيش از اين با اعلام اينكه گروهك تروريستي منافقين در امور داخلي عراق دخالت ميكند، به اعضاي اين گروهك دستور داد از اين كشور خارج شوند.
علي الدباغ سخنگوي دولت عراق نيز پيش از اين با اشاره به خروج اين نيروها از عراق گفته بود: انتخاب با آنها (منافقين) است يا به كشور خود ايران بازگردند يا به كشور ديگري بروند.
سخنگوي دولت عراق تاكيد كرد: قانون اساسي ما اجازه پناه دادن به هيچ گروه تروريستي را نميدهد و اين سازمان در فهرست گروه تروريستي قرار دارد و به آنها هشدار داديم كه در زمان حضورشان در عراق به معيارها و ضوابط قانوني اين كشور پايبند باشند.
صدها عضو گروهك تروريست منافقين، كه در حكومت صدام به رژيم او در سركوب شيعيان كمك ميكردند ، در قرارگاه اشرف نزديك بغداد مستقرند.
آمريكا تاكنون بارها با ممنوعيت فعاليت اين گروهك در عراق مخالفت كرده است.

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













