دبير كل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي از همه گروههاي اصولگرا خواست كه براي انتخابات رياست جمهوري، يك حركت جمعي را پيگيري كنند و از اظهارنظرهاي تفرقه انگيز بپرهيزند.
عليرضا زاكاني در گفت و گو با ايرنا، با انتقاد از برخي اظهارات مبني بر عدم اجماع ۱۰۰درصدي اصولگرايان، اظهار داشت: من چنين اظهار نظرهايي را قبول ندارم. گروههاي اصولگرا بايد با هم گفت و گو كنند تا به وحدت برسند.
نماينده مردم تهران درمجلس شوراي اسلامي تاكيدكرد: پيش داوريها مانع اساسي رسيدن به وحدت است.
زاكاني در عين حال خاطر نشان كرد: البته ممكن است كسي طرحي را بياورد كه در متن آن نتيجه نهايي كار معلوم باشد كه چنين طرحهايي نيز نميتواند مبناي خوبي براي وحدت اصولگرايان باشد.
اين نماينده اصولگراي مجلس با بيان اينكه موافق طرحهايي است كه نتيجه آن از قبل مشخص است، افزود: پرداختن به بحثهايي مانند وحدت ملي يا حكميت يا مسايلي از اين دست كه در متن خود نتيجه را معلوم ميكند، نميتواند مدل مناسبي براي وحدت باشد.
دبير كل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي تاكيد كرد: دوستان اصولگرا بايد به جاي اظهار نظرهاي تفرقه انگيز، بايد با هم بنشينند و گفت و گو كنند تا بتوانند در شرايط بهتر براي رقابت جدي در آينده تصميم بگيرند.
زاكاني تاكيد كرد: اينكه هر جزئي از جريان اصواگرا بخواهد براي خود تصميم بگيرد و تصميم خود را نيز اعلام عمومي كند، عملا فرآيند وحدت را مخدوش مي كند.
اين نماينده اصولگراي مجلس هشتم، از همه اصولگرايان خواست كه در انتخابات آتي، يك حركت جمعي را دنبال كنند.
زاكاني در عين حال خاطر نشان كرد كه اجماع ۱۰۰درصدي در انتخابات امكان پذير نيست.
دبير كل جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي همچنين تاكيد كرد كه حزب متبوعش به دنبال تفاهم حداكثري اصولگرايان در انتخابات هستند.
زاكاني اظهار داشت: ساز و كار مورد نظر اين جريان براي وحدت اصولگرايان هنوز نهايي نشده و در صورت نهايي شدن، به ساير گروههاي جريان اصولگرا ارايه خواهد شد.
اين نماينده اصولگراي مجلس تاكيد كرد: اساس وحدت اصولگرايان اين است كه برآيند كلي جريان اصولگرا در مسيري قرار گيرد كه ضمن آنكه در درون خود به يك اجماع و تفاهم برسد، بتوانند ساز و كارهاي رقابت با گروههاي دوم خردادي را به گونهاي طراحي كند كه معدل اين حركت، استمرار اصولگرايي باشد.

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













