در چهل و نهمين جلسه استان هيئت دولت در خوزستان 275 مصوبه براي عمران و آباداني اين استان به تصويب رسيد.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به استان خوزستان در پايان جلسه هفت ساعت هيئت دولت در استان خوزستان كه به رياست محمود احمدينژاد رئيس جمهور تشكيل شد، 275 مصوبه براي عمران، آباداني و پيشرفت اين استان به تصويب اعضاي هيئت دولت رسيد.
در چهل و نهمين سفر استاني هيئت دولت به خوزستان كه از صبح روز گذشته آغاز شد، اعضاي هيئت دولت در تعدادي از شهرها حضور پيدا كردند و به نمايندگي از رئيس جمهور به بررسي مسائل و مشكلات مردم پرداختند.
همچنين محمود احمدينژاد رئيس جمهور كشورما ضمن ديدار و گفتگو با مردم شهر اهواز 2 پروژه بزرگ توليد شكر و آبرساني را افتتاح و در جلسات كارگروههاي تخصصي استان كه به منظور تسريع در پيشرفت استان تشكيل شده بود، شركت كرد.

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













