هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 16 شهريور 1405
ساعت 10:32
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 25 آذر 1387 ساعت 11:36
دوشنبه 25 آذر 1387 15:06 ساعت
2008-12-15 11:36:35
شناسه خبر : 6424

آيت الله مقتدايي گفت: به نظر من در دوره رياست جمهوري احمدي نژاد دانشگاه به حوزه نزديك تر و تفاهم بين حوزه و دانشگاه بيشتر شده است.

آيت الله مقتدايي مدير حوزه علميه قم در گفتگو با فارس، گفت: وحدت حوزه و دانشگاه ابتكار حضرت امام (ره) بود كه هم از طرف حوزه و هم از طرف دانشگاه در اين زمينه اقدمات خوبي انجام گرفت كه قابل ستايش است اما بايد گفت كه هنوز در اين مورد جاي كار باقي مانده است.

وي افزود: به نظر من در دوره رياست جمهوري احمدي نژاد دانشگاه به حوزه نزديك‌تر و تفاهم بين حوزه و دانشگاه بيشتر شده است.

مدير حوزه علميه قم تاكيد كرد: البته هنوز نتوانسته ايم به طور كامل براي طلاب در حوزه هاي علميه و براي دانشجويان در دانشگاه اين وحدت را توضيح دهيم اما قطعا منظور از اين وحدت اين نيست كه دانشگاه حوزه شود و يا حوزه دانشگاه شود يعني هركدام سير طبيعي خود را خواهند داشت.

آيت الله مقتداي افزود: ارتباط نزديك اين دو سبب مي شود دانشگاه معنويت را از حوزه كسب كند زيرا در حوزه علميه، علوم اهل‌بيت مطرح مي‌شود و هر علمي كه از قرآن و اهل بيت جدا باشد اطلاق علم به آن نمي شود.

مدير حوزه علميه ادامه داد: البته حوزه نيز بايد پيشرفت هاي مادي و پيشرفت هايي را كه با آن مي توان به اداره جامعه كمك كرد را از دانشگاه فرا بگيرد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود خاطر نشان كرد: بهتر است براي افزايش اين وحدت، دانشگاه از دروس و منابع حوزه علميه كه همان علوم اهل بيت است استفاده كند و اساتيدي كه در دانشگاه تدريس و نظرشان را به دانشجويان منتقل مي كنند اساتيدي باشند كه تربيت شده اسلامي و ديني باشند.



-