برخی افراد افراطی اصلاح طلب شیوه جدیدی برای فشار بر کروبی جهت انصراف از کاندیداتوری در انتخابات پیش گرفته اند.
به گزارش جهان، این افراد برای پیشبرد اهداف انتخاباتی خود تلاش میکنند با ارائه درخواست های متعدد اعضای بیت امام راحل (ره)را برای صحبت با کروبی در این خصوص ترغیب نمایند.
بنا بر خبری که وطن امروز آن را منتشر ساخته است این تصمیم که از مصوبات یک گروه تندروی مدعی اصلاح طلبی است تاکنون نتیجه ای در بر نداشته و حتی شنیده شده است حجت الاسلام سید حسن خمینی نوه گرانقدر امام راحل (ره) با این پیشنهاد موافقت نکرده است.
گفتنی است برخی جریانات تندروی اصلاح طلب به بهانه اینکه کروبی رای مردمی ندارد و کاندیداتوری وی شانس خاتمی را برای ریاست جمهوری تضعیف می کند سعی در انصراف دادن دبیر کل حزب اعتماد ملی از این رفتار حزبی خود دارند.

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













