هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 16 شهريور 1405
ساعت 06:30
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 18 آذر 1387 ساعت 19:01
دوشنبه 18 آذر 1387 22:31 ساعت
2008-12-8 19:01:25
شناسه خبر : 6040

نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه اصلاح‌طلبان واقعي به اسلام، نظام اسلامي و قانون اساسي پايبند هستند گفت: حمايت‌هاي غرب از اصلاح‌طلبان باعث بدنامي آنان شده است.

حجت‌الاسلام علي بنايي امروز در گفتگو با فارس با اشاره به حمايت‌هاي اخير بوش از اصلاح‌طلبان تصريح كرد: مردم از حمايت‌هاي خارجي از اصلاح‌طلبان و پشتوانه خارجي نسبت به آنان سابقه ذهني خوشي ندارند.

وي گفت: در دوراني كه اصلاح‌طلبان بر سر كار بودند، غربي‌ها چراغ‌ سبزهايي را به آنان نشان مي‌دادند و اين مسئله مورد رضايت مردم نبود.

نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به توطئه‌هاي غربي‌ها و طمع آنان نسبت به مملكت اسلامي ايران تاكيد كرد‌: غربي‌ها با مطرح كردن چنين مسائلي به دنبال ايجاد اختلاف و تفرقه در ميان گروه‌هاي سياسي ايران هستند.

وي با اشاره به اينكه چشم طمع دشمنان همواره دنبال ايران بوده است، اضافه كرد: اين حمايت‌ها باعث بدنامي اصلاح‌طلبان مي‌شود.
بنايي تاكيد كرد: اصلاح‌طلب واقعي، كسي است كه به اسلام، نظام اسلامي و قانون اساسي پايبند باشد. بنابراين، اصلاح‌طلبان واقعي بايد تكليف خود را با ملت مشخص كنند.

وي ادامه داد: در اين ميان برخي‌ها سعي دارند كه با اين برچسب خود را به دشمنان نزديك كنند و اين افراد بايد شناسايي شده و به مردم معرفي شوند.

نماينده مردم قم در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: البته مردم ما نيز همواره نسبت به مسائل كشور هشيار بوده و فريب اين حرف‌ها را نمي‌خورند



-