هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 16 شهريور 1405
ساعت 06:30
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 16 آذر 1387 ساعت 10:53
شنبه 16 آذر 1387 14:23 ساعت
2008-12-6 10:53:22
شناسه خبر : 5835

:يك منبع در دفتر مرجع شيعيان در عراق اعلام كرد: در مرحله تصويب توافقنامه در پارلمان عراق، اخبار كذبي منتشر شد تا عدم اعلام موضع از سوي آيت‌الله سيستاني درباره توافقنامه را، موافقت ايشان با توافقنامه جلوه دهد.

به گزارش فارس، يك منبع در دفتر آيت‌الله سيستاني در شهر نجف اشرف گفت: دفتر آيت‌الله سيستاني از 18 نوامبر گذشته تا كنون هيچ بيانيه‌اي صادر نكرده و آنچه شبكه‌هاي تلويزيوني عراق و ديگر رسانه‌ها درباره موافقت ايشان با توافقنامه اعلام كردند، حقيقت ندارد.

اين منبع كه خواست نامش فاش نشود در گفت‌وگو با پايگاه خبري "الجزيره" تأكيد كرد: مرجع شيعيان در عراق بر اين عقيده است كه موضع درست درباره توافقنامه، آن تصميمي است كه مردم عراق در همه‌پرسي جولاي آينده (نيم نخست تابستان) اتخاذ مي‌كنند.

مقامات دولت عراق اعلام كردند آيت‌الله سيستاني پس از استقبال از يك هيأت دولتي در چند هفته پيش، تصميم‌گيري درباره توافقنامه را به اعضاي پارلمان واگذار كرد اما آنها را دعوت به قبول يا رد توافقنامه نكرد و دفتر مرجع شيعيان هم هيچ واكنشي به تصميم پارلمان درباره توافقنامه اعلام نكرده است.

"احمد الصافي" نماينده آيت‌الله سيستاني در خطبه‌هاي نماز جمعه هفته گذشته تأكيد كرده بود كه حاكميت عراق در مدت‌زمان حضور نيروهاي آمريكايي كامل نبوده بلكه در زمينه‌هاي مختلف از جمله مصونيت قضايي سربازان خارجي و عدم بازرسي محموله‌هاي پستي و آزادي بي قيد و شرط در ورود و خروج نيروهاي خارجي نقص دارد.




-