هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 15 شهريور 1405
ساعت 19:33
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 9 آذر 1387 ساعت 11:41
شنبه 9 آذر 1387 15:11 ساعت
2008-11-29 11:41:59
شناسه خبر : 5322

معاون كمك‌هاي تجاري سازمان توسعه تجارت كشور از تشكيل كميته تخصصي بررسي تأثير بحران اقتصاد جهاني بر تجارت‌هاي خارجي ايران و برخي ديگر از كشورها در اين سازمان خبر داد.

كيومرث فتح‌الله كرمانشاهي در حاشيه چهارمين نشست هم‌انديشي مديران عامل شركت‌هاي نمايشگاهي كشور در گفتگو با فارس در اصفهان اظهار داشت: اين كميته تغييرات ناشي از اين بحران فراگير را در كشورهاي مختلف رصد مي‌كند.

وي با اشاره به اينكه بحران موجود بسياري از فعاليت‌هاي اقتصادي كشورها را قفل كرده است، اظهار داشت: نتايج حاصل از بررسي‌هاي اين كميته همراه با راهكارها و نظرات صاحب‌نظران و اطلاعات سايت‌ها و مجامع معتبر بين‌المللي در اين خصوص، جمع‌بندي شده و نكات كليدي لازم آن به منظور مقابله كشور با اين بحران ارائه مي‌شود.

معاون سازمان توسعه تجارت افزود: نتايج اين بررسي‌ها طي هفته گذشته براي سومين بار ويرايش شد.

وي در ادامه اظهار داشت: منابع مالي موجود سازمان توسعه تجارت و بخش صادرات كشور، منابعي است كه براي شرايط عادي اقتصادي پيش‌بيني شده، در حالي كه شرايط كنوني اقتصاد ايران و جهان به هيچ وجه عادي نيست.

كرمانشاهي خواستار افزايش اعتبارات و منابع اين بخش شد.

وي همچنين ضمن تأكيد بر فعال‌تر شدن هر‌چه بيشتر كارگروه‌هاي توسعه صادرات استاني گفت: چنانچه فعاليت اين كارگروه‌ها جدي‌تر گرفته شود، بسياري از مشكلات استان‌ها رفع خواهد شد.



-