هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 15 شهريور 1405
ساعت 11:52
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

سه شنبه 5 آذر 1387 ساعت 09:45
سه شنبه 5 آذر 1387 13:15 ساعت
2008-11-25 09:45:04
شناسه خبر : 5079

مدير نظام‌هاي پرداخت بانک مرکزي از چهار خدمت بانکداري الکترونيک خبر داد.

مهران شريفي در حاشيه پنجمين همايش ملي تجارت الکترونيکي در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزي خبر گفت : اين خدمات شامل اتاق پاياپاي الکترونيک ، کارت خريد اعتباري ، کيف پول الکترونيک و امضاي الکترونيک است.

وي با بيان اينکه با کارت خريد اعتباري پرداخت‌هاي خريد روزانه مردم الکترونيک مي شود، گفت: اين کارت به اعتباري که بانک به دارنده ان مي‌دهد متصل است و دارنده کارت مي‌تواند با ان خريد کند.

شريفي گفت : اعتباري را بانک براساس اعتبارسنجي به کارت هر مشتري مي دهد و دارنده کارت مي تواند پس از خريد تا چهل روز مبلغ را به حساب بانک واريز کند.

وي افزود : پيش بيني هاي لازم براي تضمين واريز مبلغ به حساب از طرف مشتري صورت گرفته است.

شريفي گفت : اگر صورت حساب بموقع سررسيد شود، سودي به آن تعلق نمي‌گيرد.

وي افزود : بانک ها در سال 87 دو ميليون و100 هزار کارت اعتباري صادر مي کنند‌.

مدير نظام‌ هاي پرداخت بانک مرکزي گفت : کيف پول الکترونيک براي پرداخت‌ هاي خرد در حمل و نقل شهري در حال بررسي است که مذاکرات آن با شهرداري، مترو و تاکسيراني انجام شده است و به زودي اجرايي مي‌شود.

وي گفت: اتاق پاياپاي الکترونيک نيز در نظام بانکي راه‌اندازي شده است که براي پرداخت‌ هاي خرد با تعداد زياد استفاده مي‌شود.

شريفي افزود : پرداخت حقوق کارکنان ، سود سهام ، يارانه و پرداخت‌هاي دوره‌اي شامل اجاره، اقساط ،قبوض وعوارض را نيز مي‌توان در اتاق پاياپاي الکترونيک انجام داد.

وي گفت : امضاي الکترونيک و اتاق پاياپاي الکترونيک در سال 88 به بهره‌برداري مي‌ رسد.



-