هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 13 شهريور 1405
ساعت 00:10
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 23 آبان 1387 ساعت 23:45
جمعه 24 آبان 1387 03:15 ساعت
2008-11-13 23:45:21
شناسه خبر : 4443

منابع آگاه فلسطيني فاش کردند رييس سازمان اطلاعات فلسطين به سبب اخاذي و گرفتن حق السکوت از سمت خود برکنار شده است.

به گزارش واحد مرکزي خبر از رام الله، سرلشکر توفيق الطيراوي رييس سازمان اطلاعات فلسطين چند هفته پيش به دلايل نامعلوم و به بهانه کهولت سن به دستور محمود عباس رييس تشکيلات خودگردان بازنشسته و از پست خود برکنار شد.

منابع آگاه فلسطيني امروز فاش کردند سرلشکر الطيراوي يکي از مسئولان بلندپايه نزديک به محمود عباس را گرفتار عشق دختري مي کند و با تهيه فيلمي از روابط نامشروع آنها، برکناري وي را سبب شد.

محمود عباس پس از اطلاع از جزئيات ماجرا سرلشکر الطيراوي را از پست خود برکنار مي کند اما متوجه مي شود الطيراوي گروهي از دختران را به خدمت گرفته و با دام گذاشتن بر سر راه شخصيت هاي بلندپايه نزديک به محمود عباس علاوه بر اخاذي مالي، از سي دي هاي تهيه شده از روابط نامشروع مسئولان به عنوان اهرم فشاري براي پيشبرد اهداف خود سود مي برد. به همين سبب محمود عباس ناچار مي شود براي جلوگيري از رسوايي همگاني در تشکيلات خودگردان از شدت مجازات الطيراوي بکاهد و به جاي برکناري، وي را بازنشسته و به سمت وزير افتخاري و مسئول دانشکده امنيتي در اريحا منصوب کند.

اين اطلاعات هم زمان با افشاگريهاي سعيد صيام وزير امور داخلي دولت منتخب فلسطين به رياست اسماعيل هنيه فاش شد.

صيام با تاکيد بر سوء استفاده برخي از مسئولان بلندپايه دفتر رياست تشکيلات خودگردان از سي دي هاي رسوايي اخلاقي، تيم محمود عباس را تاجراني دانست که جيب هاي خود را پر مي کنند.



-