هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 29 شهريور 1405
ساعت 02:05
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 27 شهريور 1405 ساعت 18:15
جمعه 27 شهريور 1405 18:13 ساعت
2026-9-18 18:15:45
شناسه خبر : 390327
طرح تحریمی جدید در کنگره آمریکا، در صورت تصویب و اعمال اختیارات پیش‌بینی‌شده برای رئیس‌جمهور این کشور، می‌تواند هند و ۹ کشور دیگر را به دلیل خرید نفت و گاز روسیه در معرض تعرفه‌هایی تا سقف ۱۰۰ درصد قرار دهد.
طرح تحریمی جدید در کنگره آمریکا، در صورت تصویب و اعمال اختیارات پیش‌بینی‌شده برای رئیس‌جمهور این کشور، می‌تواند هند و ۹ کشور دیگر را به دلیل خرید نفت و گاز روسیه در معرض تعرفه‌هایی تا سقف ۱۰۰ درصد قرار دهد.
گروه بین‌الملل-رجانیوز: به نقل از تارنمای روزنامه پایونیر هند، این قانون که پیش از این با ۸۶ رأی موافق در برابر ۱۱ رأی مخالف در سنای آمریکا تصویب شده است، به دنبال تحریم‌های شدیدتر علیه روسیه به دلیل جنگ این کشور در اوکراین است و بخش انرژی و کشتی‌های متهم به کمک به دور زدن تحریم‌ها را هدف قرار می‌دهد، مفادی از این قانون همچنین شامل ایران نیز می‌شود.
 
اصلاحیه‌ای که توسط استنی هویر، نماینده دموکرات کنگره، پیشنهاد شده است، به طور خاص هند، چین، ترکیه، آذربایجان، مجارستان، اسلواکی، امارات متحده عربی، سنگاپور، قزاقستان و قرقیزستان را به عنوان کشورهایی که واجد شرایط وضع تعرفه تا ۱۰۰ درصد برای خرید نفت خام یا گاز طبیعی روسیه یا تسهیل فرار از تحریم‌ها هستند، معرفی می‌کند.
 
با این حال، این بند به طور خودکار تعرفه ۱۰۰ درصدی را بر هند اعمال نمی‌کند در عوض، اگر این قانون نهایی شود و رئیس جمهور ایالات متحده از اختیارات اعطا شده تحت آن استفاده کند، هند را واجد شرایط دریافت چنین عوارضی می‌کند.
 
این اقدام به دنبال بررسی خرید نفت خام روسیه توسط هند از سوی ایالات متحده صورت می‌گیرد در حالیکه دهلی نو اظهار کرده که واردات نفت روسیه توسط این کشور ناشی از ملاحظات امنیت انرژی است.
 
مجلس نمایندگان همچنین اختلافاتی را در مورد این لایحه آشکار کرده است، برخی از قانون‌گذاران به دنبال حذف یا محدود کردن اختیارات گسترده تعرفه‌ای اعطا شده به رئیس جمهور بودند، در حالی که برخی دیگر از فشار اقتصادی بیشتر بر روسیه حمایت می‌کنند.
 
انتهای پیام/


-