هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 18 شهريور 1405
ساعت 02:35
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

دوشنبه 16 شهريور 1405 ساعت 20:37
دوشنبه 16 شهريور 1405 20:24 ساعت
2026-9-7 20:37:19
شناسه خبر : 390120
گروه سیاست-رجانیوز: اطلاعیۀ دفتر اطلاع‌رسانی حسن رحیم‌پور در پاسخ به تقلب جدید احمد زیدآبادی: فضای مجازی همچنان در هرج ومرج است و در این بازار سیاه خبرسازی، کلاهبرداران قلم به مزد از صنعت تهمت و توهین و تحریف ارتزاق می‌کنند. 
 
نمونۀ جدید، نقل قول دروغ احمد زیدآبادی از آقای رحیم‌پور در مورد حجاب خانم شاغل در دولت (مهاجرانی) با جعل و تقطیع ویدیوی از چند سال قبل در فتنۀ ۱۴۰۱ است. 
 
این شخص چندی پیش نیز  افترای دیگری به آقای رحیم‌پور زده و با وقاحت، به قاضی پروندۀ تعرض سلبریتی‌های سینما و ورزش به زنان توصیه کرده که به فتوای فقهی آقای رحیم‌پور حکم دهید که همه می‌توانند هر نوع رابطهٔ جنسی برقرار کنند و ایراد شرعی ندارد!
 
پیشتر نیز بارها کلاهبردارانی چون او و عبدالجواد موسوی و ...  در شبه رسانه‌هایی چون انتخاب، خبرآنلاین، شرق و .... با جعل یا تحریف سخنان رحیم‌پور و دیگرانی درجهت تشویش افکارعمومی و نشر اکاذیب کوشیده اند.
 
اما متاسفانه نظارتی در کار نیست و در کشور، تنها یک کس پاسخ‌گو است؛ جناب هیچ‌کس. خدانگهدار تا دروغ بعدی از قلم به مزد بعدی.
 
انتهای پیام/


-