هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 28 شهريور 1405
ساعت 09:31
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 22 خرداد 1405 ساعت 23:52
جمعه 22 خرداد 1405 23:22 ساعت
2026-6-12 23:52:22
شناسه خبر : 389173
اکسیوس مدعی شد  که که یادداشت تفاهم، جزئیات همه موضوعات هسته‌ای را در بر گرفته و تمامی الزامات مورد نظر آمریکا را تأمین می‌کند.
اکسیوس مدعی شد که که یادداشت تفاهم، جزئیات همه موضوعات هسته‌ای را در بر گرفته و تمامی الزامات مورد نظر آمریکا را تأمین می‌کند.
گروه سیاست-رجانیوز: رسانه آمریکایی «آکسیوس» در گزارشی به نقل از یک مقام آمریکایی، جزئیات یک یادداشت تفاهم میان واشنگتن و تهران را منتشر کرد. این توافق اولیه که گفته می‌شود پس از مذاکرات میانجی قطری با وزیر امور خارجه ایران حاصل شده، شامل تعهدات متقابل در حوزه‌های هسته‌ای، منطقه‌ای و اقتصادی است.
 
بازگشایی فوری تنگه هرمز بدون اعمال هرگونه هزینه یا عوارض عبور.
 
پایبندی به عدم تلاش برای دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای، حل مسئله اورانیوم غنی‌شده و موافقت با کاهش سطح غنی‌سازی اورانیوم در داخل ایران تحت نظارت سازمان ملل متحد.
 
کاهش تحریم‌های ایران به صورت مشروط و وابسته به میزان پایبندی تهران به تعهداتش خواهد بود و زمان مشخصی برای آن تعیین نشده است.
 
سازوکاری برای استفاده ایران از بخشی از دارایی‌های مسدود شده خود صرفاً برای خرید کالاهای بشردوستانه در نظر گرفته شده است.
 
این یادداشت تفاهم، آتش‌بس فعلی را به مدت ۶۰ روز تمدید خواهد کرد که این تمدید شامل لبنان نیز می‌شود.
 
آکسیوس همچنین گزارش داده است که بنیامین نتانیاهو اخیراً با افراد نزدیک به دولت ترامپ تماس گرفته تا درباره جزئیات این توافق اطلاعات بیشتری به دست آورد. این رسانه در نهایت جمع‌بندی می‌کند که یادداشت تفاهم، جزئیات همه موضوعات هسته‌ای را در بر گرفته و تمامی الزامات مورد نظر آمریکا را تأمین می‌کند.
 
با این حال، لازم به ذکر است که تمامی این اطلاعات صرفاً بر اساس ادعاهای مطرح شده در رسانه آکسیوس بوده و تاکنون هیچ‌کدام از مقامات رسمی جمهوری اسلامی ایران، نه اصل وجود چنین توافقی را تأیید کرده و نه جزئیاتی از آن را منتشر نموده‌اند. بنابراین، برای اطلاع از صحت و سقم این موارد باید منتظر موضع‌گیری رسمی مسئولان کشور ماند.
 
انتهای پیام/


1
پسندیدم

-