پنجشنبه 21 اسفند 1404 23:56 ساعت
شناسه خبر : 388756
مردم در ۱۱ شب گذشته نشان دادند در هوشیاری کامل نسبت به این طرح تجزیهطلبانه هستند و اتفاقات تلخ امروز باعث خواهد شد تا بیش از پیش در صحنه بمانند.
گروه سیاست-رجانیوز: شکست جبهه آمریکایی-اسرائیلی در مقابله با موشکهای ایرانی باعث شده تا تلاشهای ترامپ برای استفاده از آخرین برگ شانس خود در این جنگ شدت بگیرد. در همین راستا پهپادهای دشمن امروز به مدافعان امنیت هجوم آوردند و چند تن از ایشان را بهشهادت رساندند.
حمله به ایستهای بازرسی و بهشهادت رساندن نیروهای حافظ امنیت در سطح شهر تنها یک هدف دارد و آنهم مقدمهچینی برای حضور خرابکارانه اوباش و مزدوران در خیابان است.
البته مردم در ۱۱ شب گذشته نشان دادند در هوشیاری کامل نسبت به این طرح تجزیهطلبانه هستند و اتفاقات تلخ امروز باعث خواهد شد تا بیش از پیش در صحنه بمانند.

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/388756
لینک کوتاه کپی شد
هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













