هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 24 خرداد 1404
ساعت 02:10
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 22 خرداد 1404 ساعت 03:05
پنجشنبه 22 خرداد 1404 02:50 ساعت
2025-6-12 03:05:02
شناسه خبر : 385527
دکتر سعید جلیلی: برداشت بانک‌های خصوصی از جیب مردم و سالی چند میلیارد دلار ضرر به علت پرتی در تولید نفت، موضوعاتی نیستند که چند نگاه سیاسی و اقتصادی درباره آن‌ها وجود داشته باشد؛ چرا برخورد نمی‌شود؟
دکتر سعید جلیلی: برداشت بانک‌های خصوصی از جیب مردم و سالی چند میلیارد دلار ضرر به علت پرتی در تولید نفت، موضوعاتی نیستند که چند نگاه سیاسی و اقتصادی درباره آن‌ها وجود داشته باشد؛ چرا برخورد نمی‌شود؟
گروه سیاست-رجانیوز: نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی: اخیرا یک نامه‌ای برای آقای رئیس‌جمهور فرستادم درباره مشکلات اقتصادی و بحث بانک‌ها؛  این که چقدر از جیب مردم به خاطر یه بانک خصوصی پرداخت می‌شود.
 
این جزء موضوعاتی است که هیچ نگاه اقتصادی و هیچ جریان سیاسی نمی‌تواند از این رفتارها دفاع کند و موضوع خیلی واضحی است.
 
اقتصاد شما نباید نشت داشته باشد؛ اگر ما می‌گوییم ناترازی داریم، حداقلش این است که دیگر نگذاریم نشت پیدا بشود.
 
 
بحث میترینگ که ما در این چند سال چند بار مطرح کردیم؛ هم در دولت شهید رئیسی و هم برای آقای پزشکیان من این را فرستادم مجددا؛ یک مناسبات غلط در سیستم تولید، توزیع و مصرف شبکه فراورده‌های نفتی شماست؛ بعد راحت می‌گویند ۲٪ تا ۴٪ پرتی دارد! خب چرا پرتی دارد؟ راه‌حلش چیست؟
 
در دنیا تجربه میترینگ است؛ چرا اجرا نمی‌شود؟ سالی چند میلیارد دلار دارد برای این هزینه می‌شود؟ این موضوعی نیست که بگوییم مثلا حالا اقتصادی است و دو تا نگاه وجود دارد.
 
انتهای پیام/


کلیدواژه ها »

-