هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 18 ارديبهشت 1404
ساعت 02:16
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404 ساعت 20:09
چهارشنبه 17 ارديبهشت 1404 20:03 ساعت
2025-5-7 20:09:24
شناسه خبر : 384825
گروه بین‌الملل-رجانیوز: احمد شرع، رئیس‌ دولت موقت سوریه، در نخستین سفر رسمی خود به اروپا پس از سقوط دولت بشار اسد، وارد فرودگاه شارل دو گل پاریس شد و قرار است در این سفر با مقامات دولت فرانسه دیدار و در مورد موضوعات مختلف بحث و گفت‌وگو کند.
 
این سفر که پس از فروپاشی رژیم پیشین در سوریه و در دوران جدید حاکمیت انجام می‌شود، دارای پیام‌هایی مهم برای منطقه و جامعه بین‌المللی است.
 
مقامات فرانسوی این سفر را نشانه‌ای از پایبندی تاریخی فرانسه به مردم سوریه می‌دانند و معتقدند که این دیدار حمایت پاریس از خواسته‌های ملت سوریه برای صلح و دموکراسی را نشان می‌دهد.
 
سفر رئیس دولت موقت سوریه در زمانی انجام می‌شود که تنش‌ها در برخی مناطق دروزی‌نشین سوریه در حال افزایش است و در همین حال رژیم صهیونیستی خواستار دریافت تضمین‌هایی برای حمایت از دروزی‌ها شده است. این درخواست از سوی ناظران به‌عنوان بخشی از تلاش‌های این رژیم برای گسترش نفوذ خود در خاک سوریه ارزیابی می‌شود.
 
انتهای پیام/


-