هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 30 شهريور 1405
ساعت 17:55
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

جمعه 30 تير 1402 ساعت 21:59
جمعه 30 تير 1402 21:17 ساعت
2023-7-21 21:59:08
شناسه خبر : 369521
نمازگزاران جمعه سراسر کشور با برپایی راهپیمایی، هتک حرمت ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد را محکوم کردند. همچنین جمعی از دانشجویان و مردم مقابل سفارت سوئد در تهران تجمع کردند.
نمازگزاران جمعه سراسر کشور با برپایی راهپیمایی، هتک حرمت ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد را محکوم کردند. همچنین جمعی از دانشجویان و مردم مقابل سفارت سوئد در تهران تجمع کردند.

گروه سیاست-رجانیوز: جمع زیادی از  نمازگزاران تهرانی همزمان با نمازگزاران جمعه سراسر کشور، پس از اقامعه نمازجمعه امروز ، با برپایی راهپیمایی، هتک حرمت به ساحت مقدس قرآن کریم را محکوم کردند.

 
به گزارش رجانیوز؛ راهپیمایان در این مراسم، خواستار تجدید نظر دستگاه دیپلماسی و سایر کشورهای اسلامی در روابط دیپلماتیک با سوئد شدند.
 
 
 
تجمع جمعی از دانشجویان و مردم مقابل سفارت سوئد در تهران
جمعی از دانشجویان و مردم عصر امروز (جمعه، ۳۰ تیر ۱۴۰۲) در محکومیت اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد و حمایت دولت سوئد از این اقدام تجمع کردند. دانشجویان در این تجمع که مقابل سفارت سوئد در تهران برگزار شد، با سر دادن شعارهایی ضمن محکوم کردن اهانت به قرآن، خواستار اخراج سفیر سوئد از ایران شدند.
 
 
روز پنجشنبه و برای دومین بار ظرف چند هفته اخیر «سلوان مومیکا» شهروند عراقی ـ سوئدی با حمایت پلیس سوئد اقدام به اهانت به قرآن کریم کرد.
 
در همین ارتباط و در واکنش به هتک حرمت مجدد به ساحت مقدس قرآن کریم در کشور سوئد، شامگاه روز (پنجشنبه ۲۹ تیر)، سفیر سوئد در تهران توسط ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به این اقدام موهن به وی ابلاغ شد.
 
پلیس سوئد روز چهارشنبه (۲۸ تیر ماه) از صدور مجوز برای برگزاری تجمع اعتراضی در بیرون سفارت عراق در استکهلم خبر داد و برخی رسانه‌ها اعلام کردند که سازمان‌دهندگان این تجمع اعتراضی قصد سوزاندن مجدد کتاب مقدس مسلمانان را دارند. این اقدام برای دومین بار توسط این شهروند عراقی - سوئدی امروز صورت گرفت. پس از آن دولت عراق ضمن برگزاری نشست اضطراری در خصوص هتک حرمت مجدد قرآن کریم در سوئد، کاردار خود را از استکهلم فراخواند و از سفیر سوئد خواست که بغداد را ترک کند. در ادامه اهانت به مقدسات مسلمانان در سوئد به بهانه آزادی بیان، پلیس این کشور اعلام کرد مجوز برگزاری اعتراضی را صادر کرده که سازمان‌دهنده آن قصد دارد روز چهارشنبه هفتم تیر ماه و در آغاز تعطیلات سه روزه عید قربان، در بیرون از مسجد اصلی استکهلم به قرآن کریم اهانت کرده و آن را بسوزاند.
 
پس از آن بود که عصر روز چهارشنبه یک سوئدی عراقی‌الاصل به نام «سلوان مومیکا» (۳۷ ساله) در استکهلم و در نخستین روز تعطیلات عید قربان، یک نسخه از قرآن را پاره کرد و آن را در مسجد مرکزی این شهر به آتش کشید. این اقدام با واکنش تند کشورهای مسلمان روبرو شد. بسیاری از کشورها اقدام به احضار سفرای سوئد و اعتراض به این اقدام اهانت‌آمیز کردند و راهپیمایی‌ و تجمعات اعتراضی در مقابل سفارتخانه‌های سوئد در کشورهای مسلمان و از جمله جمهوری اسلامی ایران برگزار شد. 
 
دستگاه قضایی عراق بعد از آن حکم جلب این شهروند سوئدی عراقی تبار را صادر کرد و وزارت خارجه عراق از دولت سوئد خواست تا فرد هتاک را برای محاکمه به این کشور تحویل دهد. 
 
 
هتک حرمت قرآن کریم در سوئد همچنین کاردار سفارت سوئد در تهران در غیاب سفیر این کشور را به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران کشاند و این دپیلمات سوئدی توسط مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه به این وزارتخانه احضار و ضمن محکومیت این اقدام، از سکوت و رفتار منفعلانه دولت این کشور انتقاد شد.
 
علاوه بر این جمهوری اسلامی ایران اعزام سفیر جدید خود به استکلهم را نیز در اعتراض به این اقدام متوقف کرد.
 
قرائت بیانیه جمعی از دانشجویان در مقابل سفارت سوئد
براساس این گزارش، در این تجمع بیانیه‌ای از سوی جمعی از دانشجویان انقلابی کشور در تجمع مقابل سفارت سوئد قرائت شد.  در بخشی از این بیانیه آمده: بار دیگر جنایتی بزرگ در سایه حمایت استکبار جهانی و در ادامه‌ اقدامات ضداندیشه، ضدبشر و ضداخلاقِ مدعیان آزادی بیان و حقوق بشر انجام شد. اهانت به مقام معظم رهبری علاوه بر هتک حرمت قرآن کریم سند محکمی است بر اینکه هر دو در یک مسیر هستند و قرآن، نقشه راه تمدن نوین اسلامی و جمهوری اسلامی ایران را مشخص می‌کند.
 
باید دانست که هتک حرمت قرآن کریم مقدمه اهانت به مقدسات سایر ادیان الهی است و این یعنی زیر پا گذاشتن تمام اصول انسانی با ادعای آزادی بیان. دولت سوئد با صدور مجوز قرآن سوزی عَلَم دشمنی با مسلمین را برافراشته است؛ این اهانت برخورد جدی می‌طلبد. امت اسلام در تمام جهان باید موضع خود را نسبت به این حرکت هتاکانه اعلام دارد.
 
 
ما جمعی از طلاب، دانشجویان و مردم عهد می‌بندیم تا تا زمان محقق شدن یکی از اتفاقات زیر در مقابل سفارت دولت هتاک سوئد متحصن شویم:
 
 ۱. اخراج سفیر دولت هتاک و وقیح سوئد در ایران
 
۲. اعلام فتوای مراجع و زعمای جهان اسلام اعم از شیعه و سنی در باب مهدورالدم خواندن «سیلوان مومیکا» و تمهید مقدمات مرگ او
 
۳. تحویل «سیلوان مومیکا» به ملل مسلمان برای اجرای حدود و عقاب او
 
از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به عنوان امُ‌القرای جهان اسلام، انتظار می‌رود سفیر سوئد را اخراج و در صورت عدم عذرخواهی و تکرار اهانت، سفارت این کشور را تعطیل کند.
 
همچنین دانشجویان دقایقی پیش نماز مغرب و عشاء را نیز مقابل سفارت سوئد اقامه کردند.
 
بیانیه سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع
سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پی اهانت به قران مجید در کشور سوئد، با صدور بیانیه‌ای، این اقدام شنیع را محکوم کرد.
 
در متن این بیانیه آمده است: تداوم اهانت به کلام‌الله مجید و مقدسات الهی به رغم تذکرات رهبران و بزرگان ادیان الهی و اعتراضات و محکومیت جهانی و تذکرات رسمی ملت‌های جهان، به عنوان نقض آشکار حقوق ادیان الهی در کشور سوئد بوده و این امر نشان دهنده نفوذ جریان جهانی صهیونیسم و عدم استقلال و و‌ابستگی این کشور و نقض آزادی سایر ادیان و اعتقادات و هم چنین تعمد در عدم توجه به نگرانی‌های ادیان الهی و ضعف مدیریت و تأمین امنیت و آرامش آنان است که موجب تألم و خشم همه آزادگان و دینداران جهان شده است.
 
اگر چه برابر هشدارهای قبلی تداوم این اقدام نشان‌دهنده نیرنگ سازماندهی شده با هدف ترویج خشونت، کینه و اختلاف میان ادیان و ملت‌های جهان است لکن مقصود اصلی برهم زدن توجهات جهانیان از تحولات داخلی رژیم صهیونیستی در حال فروپاشی است. از این رو انتظار می‌رود دستگاه‌های مسئول کشور و جهان اسلام بویژه کنفرانس سران کشورهای اسلامی اقدامی مؤثر و بازدارنده برای جلوگیری از تکرار اقدام مشابه در آن کشور و هم چنین در همه جای دنیا نموده و با برخوردی مناسب ‌‌و متناسب هزینه آن را بر عاملان و آمران این اقدامات شوم، منحوس و ضد حقوق بشری تحمیل نمایند.
 
سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع ضمن اعلام انزجار و اعتراض شدید به این رویداد و محکومیت آن، از همه دستگاه‌های تبلیغی، هیئات عزاداری، علمای دین، روشنگران، مبلغان و صاحبان منابر استدعا دارد با عنایت به قرار گرفتن در ایام عزدارای سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در چارچوب فتوای بسیار مهم جهاد تبیین ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) ضمن اختصاص زمان برای ترویج و‌ تبلیغ جایگاه قرآن و‌ معارف قرآنی در برنامه‌های خود، طرح‌های شیطانی دستگاه استکباری جهان را برای آحاد مردم تبیین نمایند.
 
انتهای پیام/

 



کلیدواژه ها »

-