هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 7 فروردين 1402
ساعت 18:53
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 10 دى 1401 ساعت 19:16
شنبه 10 دى 1401 18:51 ساعت
2022-12-31 19:16:22
شناسه خبر : 363700
تاکید بر  زنده نگه داشتن جهت‌گیری وتوصیف بزرگداشت علامه مصباح به یکی از واجبات کارهای حوزه و روحانیّت، تاکید بر استخراج افکار از آثار ایشان و انتشار آن به زبان‌های مختلف» تنها گوشه‌ای از توصیفات منحصربفرد رهبر انقلاب درباره شخصیت علامه مصباح یزدی است.
تاکید بر زنده نگه داشتن جهت‌گیری وتوصیف بزرگداشت علامه مصباح به یکی از واجبات کارهای حوزه و روحانیّت، تاکید بر استخراج افکار از آثار ایشان و انتشار آن به زبان‌های مختلف» تنها گوشه‌ای از توصیفات منحصربفرد رهبر انقلاب درباره شخصیت علامه مصباح یزدی است.

گروه سیاست-رجانیوز: ابراهیم سعیدی، فعال رسانه پیرامون دومین سالگرد رحلت علامه مصباح یزدی در یادداشتی نوشت:

 

همه چیز از ۳ تیر ۸۴ آغاز شد. آن‌هنگام که عدم اقبال مردم به نورچشمی محافل خاص موجب گردید تا جریانی با تابلوی انقلابی‌گری و اصولگرایی، با فراموش کردن مجاهدت‌های تک‌نفره‌ی پرچمدار روشنگری و جهاد تبیین در روزهای پرآشوب و فتنه ۱۳۸۴_۱۳۷۶، تمام همت خود را برای تخریب او به‌کار ببندند.
 
در همان‌زمان که این سیاست‌بازان از خوف رفتن آبرو یا ترس از سیبل توهین و اهانت گرفتن هر کدام در گوشه‌ای خزیده بودند، این مرد تکلیف و بی‌تعارف با هر جریان و دسته و گروهی بود که از تریبون نماز جمعه تهران تا کلاس‌های درس طرح ولایت و... سینه‌اش را برای دفاع از نظام و رهبری در برابر آماج شبهات و اتهامات سپر می‌کرد.
 
هرچند در آن برهه آنچنان مجال علنی کردن حقد و کینه‌ی خود را پیدا نکردند، اما پس از تکرار عدم اقبال مردم به نورچشمی مسبوق‌الذکر در سال ۹۲، این‌بار علنی و حتی پیشروتر از چهره‌های ضد دینی چون اکبر گنجی و سایر بوقچی‌های جریانات ضد انقلابی، کمر به ترور شخصیتی او بستند.
 
جریان حاضر در برخی سیستم‌های امنیتی، نظامی، حاکمیتی و... با گسیل کردن میرزا بنویس‌های خود در رسانه‌ها و تریبون‌های مختلف، هر آنچه توانستند به او گفتند و هر توهین و اهانتی که قادر بودند به او نسبت دادند.
 
اما فقیه مجاهد علامه مصباح یزدی با غمض عین از نمک‌نشناسی این جماعت کج‌فهم بی‌عار که خود بهتر از دیگران به دِین بزرگی که این مرد شریف بر گردن‌شان داشت، حتی یک‌بار هم در مقام پاسخ برنیامد و به‌مانند تمام ۵۰ سال گذشته همت خود را معطوف به رسوا کردن جریان غیرانقلابی رسوخ کرده در نظام که توانسته بود به اریکه قدرت بازگشته و عزم به‌آغوش کشیدن مستکبران را در سر می‌پروراند، کند.
 
هرچند کج‌فهمی تا حدی قابل توجیه است و این حجم از تلاش جریان مسبوق‌الذکر در حذف یگانه عمار رهبری و تلاش برای منکوب کردن وی، بیش از هر چیز شائبه نفوذ در این جریان تصمیم‌ساز را تقویت می‌کند.
 
کافی‌است نه فرمایشات گذشته که فقط سخنان امروز رهبری در توصیف علامه مصباح را مرور کنیم تا بدانیم این جریان انحصارطلبِ بی‌ثمر، چه ضربه مهلکی به جامعه دینی و انقلابی کشور وارد کرد.
 
«تاکید بر  زنده نگه داشتن جهت‌گیری ایشان و راه ایشان، توصیف بزرگداشت جناب آقای مصباح به یکی از واجبات کارهای حوزه و روحانیّت، تاکید بر استخراج افکار از آثار ایشان و انتشار آن به زبان‌های مختلف» تنها گوشه‌ای از توصیفات منحصربفرد رهبر انقلاب درباره شخصیت علامه مجاهد مصباح یزدی است.
 
کاش دستگاه‌های امنیتی کشور با بررسی خط تخریب یگانه عمارِ رهبر انقلاب، به این سوال بی‌جواب پاسخ دهند که آیا تلاش برای حذف و ترور شخصیتی این عالم مجاهد و پارسا و سرقت لقب عمار و پوشاندن قبای گشاد «عمار انقلاب» بر تن مترسک‌های خواننده‌ی اخبار جعلی و دروغین بولتن‌های محافل خاص تنها از روی کم‌فهمی بود یا محصول نفوذ در آن جریان خاص؟
 
چه اینکه هنوز افراد شاخص این جریان و خط دهندگان اصلی تخریب عمار انقلاب، همچنان در دستگاه‌های امنیتی و حاکمیتی حضور داشته و خوف آن می‌رود که همچون سال ۹۴ که با برنامه‌ریزی از پیش انجام شده، همراستا و در اتحادی استراتژیک با جریان نفوذی انگلیس زمینه‌ی حذف علامه فقید مصباح یزدی از مجلس خبرگان را فراهم کردند، این‌بار در برهه‌ی حساس دیگری ایفای نقش کرده و خلاف جریان ترسیمی توسط رهبر انقلاب را در پیش بگیرند.
 
انتهای پیام/


دیدگاه کاربران