هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 1 مهر 1405
ساعت 12:01
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 10 آذر 1401 ساعت 13:28
پنجشنبه 10 آذر 1401 13:07 ساعت
2022-12-1 13:28:12
شناسه خبر : 362876
آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، امروز در ادامه سفرهای استانی خود به کردستان سفر کرد. وی در سخنان خود به افتتاح قریب‌الوقوع خط راه‌آهن همدان-سنندج اشاره کرد.
آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، امروز در ادامه سفرهای استانی خود به کردستان سفر کرد. وی در سخنان خود به افتتاح قریب‌الوقوع خط راه‌آهن همدان-سنندج اشاره کرد.
گروه سیاسی-رجانیوز: صبح امروز (پنجشنبه)، رئیس‌جمهور در جمع مردم کردستان حضور یافت و از افتتاح چندپروژه خبر داد.
 
به گزارش رجانیوز؛ رئیس‌جمهور امروز در ادامه سفرهای استانی خود به کردستان سفر کرد و در جمع مردم این استان اظهار داشت: افتتاح پروژه راه آهن همدان-سنندج، رفت و آمد را تسهیل می‌کند و تلاش می‌کنیم سریعتر به نتیجه برسد.
 
وی با اشاره به بازدید چند ماه پیش خود از فرودگاه سقز اظهار داشت: کارهای عقب‌مانده این فرودگاه در حال انجام است، ضمن اینکه تاکید کرده‌ام تا اتمام این پروژه‌ها، پروژه جدیدی تعریف یا کلنگ‌زنی نشود.
 
رییس جمهور همچنین با اشاره به بهره‌برداری از طرح آبرسانی به سنندج گفت: با بهره‌برداری از این طرح که با همت وزارت و وزیر پرکار نیرو، استاندار کردستان، نماینده ولی فقیه در استان، پیگیری نمایندگان مجلس، پیمانکاران و قرارگاه خاتم‌الانبیا و دلسوزان به نتیجه رسید انتظار هشت ساله مردم عزیز به پایان رسید و از این جهت خرسندیم که مردم سنندج می توانند از آب گوارا بهره مند شوند.
 
رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به اغتشاشات اخیر در کشور و استان کردستان اشاره و تاکید کرد: بگذارید دشمنان با این کینه‌ها بمیرند و باید به آنان گفت با همین غیظ جان بدهید، چون ملت ایران از پیشرفت دست برنخواهد داشت.
 
آیت‌الله رئییسی ادامه داد: دشمنان می‌خواهند قطار پیشرفت کشور را از حرکت بازدارند و این به اراده شما مدیران و مردم بستگی دارد و هیچوقت نباید بنیاد حرکت پیشرفت کند شود.
 
وی با بیان اینکه پیشرفت ما در حوزه علم و فناوری دشمن را غضبناک کرده است، افزود: دانشگاهیان و دانشمندان ما نه تنها در منطقه بلکه در جهان حرف اول را می زنند و این مهم، دشمن را غضبناک و خشمگین کرده است.
 
رییس‌جمهور ضمن اشاره به پیشرفت‌‎های هسته‌ای، صنایع دفاعی و علمی کشورمان و خشمگین شدن دشمن از این پیشرفت‌ها، یادآور شد: ارتباط ما با کشورهای دنیا و صادرات در حوزه نفتی و غیرنفتی و سهم‌مان در تجارت منطقه نیز باعث عصبانیت دشمن شده است.
 
آیت الله رییسی بر ضرورت تلاش دانشگاهیان برای توسعه علم و فناوری بیش از گذشته تاکید کرد و گفت: مدیران و فعالان عرصه علم و دانش، باید تلاش کنند در زمینه دانش‌بنیان و تولید و اشتغال بیش از گذشته پیشرفت کنیم.
 
رییس‌جمهور ضمن تقدیر از استاندار کردستان و مسئولان استان به واسطه افزایش اشتغال و کاهش بیکاری در استان، اضافه کرد: با این فتنه‌ها، جوانان و مردم باید در حوزه تولید و فناوری تلاش‌شان را افزایش دهند، چرا که همین کارها و پیشرفت‌ها دشمن را خشمگین می‌کند و ما می توانیم در کردستان با استفاده از همه ظرفیت‌ها بیکاری نداشته باشیم.
 
وی با بیان اینکه کردستان از لحاظ کشاورزی، دامداری و تولید ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد، از مدیران خواست از نیروی انسانی کارآمد بومی در استان برای مدیریت استفاده کنند. 
 
آیت‌الله رییسی ادامه داد: دختران و پسران دانشگاهی، بدانند بعد از تحصیل در همین استان یا سایر نقاط کشور، زمینه اشتغال و خدمت برای آنان وجود دارد و بستگی به تلاش مضاعف آنان دارد.
 
رییس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: متن کار ما خدمت رسانی مخلصانه به مردم است مانند کاری که امروز بسیجیان و نیروهای خدمت‌گزار در جای جای کشور برای خدمت به مردم انجام می دهند. مدیران نباید گرفتار حاشیه‌ها شوند،خدمت‌گزاری و گره‌گشایی از کار مردم هدف اصلی ما است، در این دولت، متن را هرگز از یاد نخواهیم برد.
 
آیت‌الله رییسی گفت: وظیفه من خدمت‌گزاری به مردم است و به عنوان خدمتگزار مسائل را دنبال می کنم، مسائلی که خواسته مردم است و تاخیر آن مردم را به سختی می‌اندازد باید سریع به اتمام برسد. 
 
وی بر لزوم اتمام طرح‌ها در سریعترین زمان در کردستان تاکید کرد و افزود: تلاش استاندار و نمایندگان مجلس و مسئولان استان مضاعف شود تا طرح‌های نیمه‌تمام به ثمر برسد.
 
رییس‌جمهور همچنین ضمن گرامیداشت یاد شهدا به ویژه شهدای امنیت، اضافه کرد: خدا را به واسطه مجاهدت‌ها و پایمردی مردم سنندج شاکریم و امیدواریم روز به روز مسیر پیشرفت این خطه طی شود و دشمنان ناامیدتر شوند.
 
بهره‌برداری از سامانه انتقال آب سد آزاد به تصفیه خانه سنندج، دیدار با مردم و نشست با روحانیون و نخبگان استان، مهمترین برنامه های سفر یک روزه رییس جمهور به استان کردستان است.
 
انتهای پیام/


کلیدواژه ها »

-