شنبه 30 مهر 1401 15:21 ساعت
شناسه خبر : 361783
بحثی از شایعه حذف ایران در نشست کمیته فنی فیفا به میان نیامد تا شاگردان کارلوس کیروش با قدرت در رقابتهای جام جهانی ۲۰۲۲ حضور داشته باشد.
گروه ورزشی-رجانیوز: در روزهای اخیر برخی رسانههای خارجی بحث حذف ایران از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را مطرح و اعلام کرده بودند که این موضوع امروز (شنبه) در کمیته فنی فیفا در آکلند نیوزیلند بررسی خواهد شد.
به گزارش رجانیوز؛ حالا نشریه مارکا در جدیدترین گزارش خود در این خصوص اعلام کرد که نشست کمیته فنی فیفا در شرایطی برگزار شد که هیچ بحثی از موضوع حذف ایران حتی مطرح هم نشد.
در این جلسه فیفا با حضور اینفانتیو درباره قوانین پولی بحث و بررسی شد.
رئیس فیفا تأیید کرد: «فوتبال باید یک سیستم نقل و انتقالات ایجاد کند که با مسئولیت هدایت شود و از توزیع مجدد عادلانه در تمام سطوح بازی حمایت کند.
بدین ترتیب شایعه حذف تیم ملی ایران درجام جهانی برای همیشه بسته شده و تیم ملی فوتبال ایران در رقابتهای جام جهانی ۲۰۲۲ قطر کارش را در ۳۰ آبانماه با بازی برابر انگلیس آغاز خواهد کرد و سپس به مصاف ولز و آمریکا خواهد رفت.
انتهای پیام/

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













