هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 2 فروردين 1404
ساعت 19:22
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 8 دى 1398 ساعت 06:37
يكشنبه 8 دى 1398 06:23 ساعت
2019-12-29 06:37:56
شناسه خبر : 332319
گفتمان پیشرفت باید به یک گفتمان عمومی تبدیل شود. برای تحقق این کلام رهبری نیازمند آن هستیم که همه مردم با پیشرفت نسبت برقرار کنند و برای خود نقش تعریف کنند. به همین خاطر بدنبال تعریف نقش برای همه اقشار در مسیر پیشرفت بوده و میخواهیم الگوهای موفق را به گوش همه آنهایی که می خواهند در این مسیر گام بردارند برسانیم.
گفتمان پیشرفت باید به یک گفتمان عمومی تبدیل شود. برای تحقق این کلام رهبری نیازمند آن هستیم که همه مردم با پیشرفت نسبت برقرار کنند و برای خود نقش تعریف کنند. به همین خاطر بدنبال تعریف نقش برای همه اقشار در مسیر پیشرفت بوده و میخواهیم الگوهای موفق را به گوش همه آنهایی که می خواهند در این مسیر گام بردارند برسانیم.
گروه اجتماعی - رجانیوز: نخستین عهدواره پیشرفت منطقه ای استان خراسان رضوی با شعار «سرچشمه معنویت، سرآمد پیشرفت» برگزار شد. این نشست در راستای سلسله نشستهای ابررویداد عهدواره ملی هفته پیشرفت بوده که به مناسبت صدور بیانیه گام دوم در بهمن ماه برگزار خواهد شد. 
 
به گزارش رجانیوز، حدود دو سالی است که نهضت اجتماعی جوانان به عنوان یک حرکت مردمی با حمایت نهادهای انقلابی نظیر قرارگاه بقیه الله، ستاد اجرایی فرمان امام و سازمان تبلیغات اسلامی به شناسایی الگوها و مدلهای خلاقانه مردمی در محیط های بومی شهرستان ها و استان ها پرداخته که هر یک از این الگوها پاسخی خلاقانه به حل یک مساله ملی و عمومی کشوری است.
 
 
تمرکز بر تحول حکمرانی و جوان سازی و مردمی سازی حکمرانی از طریق توسعه نوآوری های ملی و شکل دهی به هسته های پیشرفت مردم پایه در اهداف این نهضت عنوان شده است.
 
براساس این گزارش سید رضا موسوی دبیر نشست استان خراسان رضوی پیرامون نشست منطقه ای استان رضوی گفت: مقام معظم رهبری فرمودند گفتمان پیشرفت باید به یک گفتمان عمومی تبدیل شود . برای تحقق این کلام رهبری نیازمند آن هستیم که همه مردم با پیشرفت نسبت برقرار کنند و برای خود نقش تعریف کنند. به همین خاطر بدنبال تعریف نقش برای همه اقشار در مسیر پیشرفت بوده و میخواهیم الگوهای موفق را به گوش همه آنهایی که می خواهند در این مسیر گام بردارند برسانیم.
 
موسوی گفت: ما در استان از میان ۳۰۰ الگوی معرفی شده تعداد ۷۰ الگو را انتخاب و پس از طی فرایند بررسی های کارشناسی به سی الگوی برتر دست پیدا کردیم.
 
وی ادامه داد: فرآیند دریافت و ثبت نام الگوها در سایت عصر پیشرفت همچنان تا رویداد ملی بهمن ماه ادامه دارد و از همه افرادی که الگوهای موفقی در عرصه‌های اجتماعی نظیر کسب و کار اجتماعی، گردشگری، محیط زیست، نشاط و تفریح و ... برای پیشرفت کشور دارند درخواست میکنیم آنها را از طریق ثبت نام در سایت و یا شبکه های اجتماعی به ما معرفی نمایند.
 
در رویداد پیشرفت منطقه ای استان رضوی که با حضور چند صد نفر از فعالین اجتماعی برگزار گردید 10 الگوی برتر به ارائه الگوی خود پرداختند.
 
حسن غلامی از مجموعه مردمی باشگاه کشاورزان جوان روایت مهاجرت معکوس به روستا را نمود. روستای کریم آباد رشتخوار که روزگاری خالی از سکنه شده بود با برنامه جامعی که با همت جوانان روستا طراحی شده بود با بازگشت بیش از 70 خانوار به روستا بازگشته و نرخ مهاجرت از روستا به شهر معکوس گردیده است. روزی را به نام روستا نامگذاری کرده اند که نقطه اتصال تمام افراد در سراسر دنیا برای اتصال و کمک به روستای محل تولدشان شده است.
 
 
زهرا وقار از مجموعه مردمی مشعر معماران متعهد به مفهوم گام دوم انقلاب با معماری اقلیمی پرداخت.  او خلاقیت‌های به کار گرفته خود برای اصلاح الگوی معماری به روش بوآر که سازه ای بومی و مقرون به صرفه را که در برابر زلزله نیز مقاوم است روایت کرد.
 
 
ایمان اشراقی جوان بازاری مدافع حرمی که فوتبالیست بودن را مایه تحول حاشیه شهر بجنورد قرار داده است. باشگاه فرهنگی ورزشی انتظار که امروز با چند صد نوجوان محور فعالیتهای اجتماعی منطقه شده از یک گپ و گفت ساده با کودکان حاشیه شهر و یک بازی فوتبال و یک فراخوان شفاهی برای آموزش فوتبال شروع شد. 
 
 
امیرحسین فردی روایت کتابخانه به سبک تعاون اجتماعی را کرد. 
 
 
تجربه موفق تعاون اجتماعی در کتابخانه مردمی امیرحسین فردی که در محله حاشیه شهر در موقعیت خاص روبروی 9 مدرسه راه اندازی شده و بچه‌های مدرسه در نقش کتابداری افتخاری و نظافت کتابخانه سهیم هستند و پول رهن  محل اجاره کتابخانه توسط خود مردم تامین شده است. همچنین استقبال فراوان از مسابقات کتابخوانی که به طور مثال کتاب راز درخت کاج با استقبال فروش 7000 جلد مواجه شد.
 
خانم فیروزآبادی از مجموعه مادرانه روایت همدلی مادرانی را نمود که مادر شدن را فرصتی برای تبدیل آن به فعالیت های اجتماعی مادر محور کرده اند.
 
 
احمد همت آبادی از انجمن کنترل بیولوژیک ایران روایت گلخانه های گلخانه های کوچکی را نمود که گره های زیادی را باز کرده است.
 
 
کارآفرینی و اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار و روستاهای حومه نیشابور از طریق تولید و صادرات گیاهان گلخانه ای کاکتوس و ساکولنت در گلخانه های کوچک مقیاس بدون اتکا به سیستم های دولتی و بانکی و ایجاد شبکه یکپارچه کاشت، داشت و فروش محصول اتفاق افتاده است.
 
بخش ویژه ای که مورد تشویق شدید حاضران قرار گرفت بخشی بود که فاطمه سنجرانی از مجموعه مردمی انجمن حامیان کودکان و نوجوانان کم توان ذهنی روایت اشتغالزایی برای جوانان کم توان ذهنی را نمود.
 
 
سه کارگاه، شامل آموزش پسران کم‌توان ذهنی، آموزش دختران کم‌توان ذهنی و کارگاه تولید تجهیزات کوهنوردی که محصولات آن به طور کامل توسط کودکان و نوجوانان کم‌توان ذهنی تولید می‌شود و توسط کارفرما وارد بازار شده و عرضه می‌شود.
 
مهندس تازیکی از مجموعه مردمی رستا روایت کارآفرینی بر اساس راهبرد وام بی وام را نمود.
 
 
تجربه موفق مشارکت اجتماعی روستاییان در زمینه اقتصاد روستایی در روستاهای استان خراسان رضوی که عامل اشتغال زایی، تقویت اشتغال مرتبط با مزیت های هر روستا و همچنین توانمند سازی افراد و بالا رفتن سطح درآمد روستاییان می باشد.
 
بخش جذاب ارائه ها قسمت پایانی برنامه و ارائه مسعود نبی دوست بود که روایت گردشگری کارمحور در روستا را مطرح کرد. صحبتهای جذاب او با خنده های فراوان حضار مواجه شد. 
 
 
لازم به ذکر است عهدواره ملی هفته پیشرفت با حمایت ستاد پیشرفت جامع منطقه ای ستاد اجرایی فرمان امام در بهمن ماه با حضور همه الگوها برگزار خواهد شد. جهت اطلاع از برنامه ها و فراخوان های عهدواره ملی هفته پیشرفت به سایت عصر پیشرفت مراجعه کنید.


 

 

 

 

https://zamzam.ir/#home