شنبه 18 اسفند 1397 18:53 ساعت
شناسه خبر : 309756

نگاهی به سابقه سیاسی او دگردیسی و چند زیست بودن این زن را نشان میدهد، به همین نسبت هم تصاویر متفاوت و متضادی از او در فضای مجازی موجود است؛ با مقنعه و چادر و محجبه، با مانتو و بعد بدون حجاب در خارج از کشور! او در انتخابات مجلس ششم به عنوان عضو جبهه مشارکت و عضو تحریریه روزنامه صبح امروز به مدیرمسئولی سعید حجاریان کاندیدا شد. در مجلس هشتم ادعا کرد که تاکنون سیاسی نبوده و نسبتی با اصلاح طلبان ندارد و با عنوان اصولگرا کاندیدا شد.
گروه سیاسی_رجانیوز: دو زیست های سیاسی، خطرناک ترین چهره های موجود در سپهر سیاسی ایران هستند. کسانی که دقیقا در بزنگاه ها، با یک چرخش، ریل را عوض می کنند و تمام حرفهایی که تا دیروز زده اند را پشت سر می گذارند، و با چهره ای جدید، حرف های جدیدی می زنند. کسانی که اعتماد به آنها شاید بزرگترین شکست را برای یک جریان سیاسی به ارمغان بیاورد. افرادی مثل مرجان آل آقا که این روزها نامش به یکباره بر سر زبان ها افتاده است؛ کسی که در مجلس ششم خود را اصلاحطلب معرفی کرده بود و در مجلس هشتم اصولگرا و حالا به خارج از کشور گریخته و تبدیل به یک چهره برانداز شده است.
به گزارش رجانیوز؛ اما مرجان شیخ الاسلامی آل آقا" کیست و چه نقشی در پرونده اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور داشته است؟
دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام مدیر عامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ۱۳ متهم دیگر در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام، صبح امروز (شنبه) به صورت علنی آغاز شد.
در اولین جلسه رسیدگی به این پرونده، اسامی متهمان و اتهامات آنها اعلام شد و نماینده دادستان کیفرخواست پرونده را که مشتمل بر ۷۰۰ صفحه بود به طور خلاصه قرائت کرد. اتهام این افراد اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور و تحصیل مال نامشروع از طریق ارز حاصل از صادرات به حسابهای شخصی اعلام شده است. یکی از نامهایی که بعد از جلسه اول دادگاه بر سر زبانها افتاد، "مرجان شیخ الاسلامی" بود.
روز چهارشنبه و پس از نخستین جلسه دادگاه فساد کلان اقتصادی، نام زنی به چشم آمد که پیشتر هم نام او در کشور مطرح شده بود البته نه به عنوان متهم در پرونده پتروشیمی و اخلالگر نظام اقتصادی؛ "مرجان شیخ الاسلامی آل آقا". او مدیر عامل شرکت بازرگانی دنیز و هترا تجارت است. به گفته "قاضی مسعودی" او متهم به مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به مبلغ مذکور و تحصیل مال نامشروع به مبلغ ۷ میلیون و ۶۵ هزار و ۵۲۹ یورو و ۸ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۸۴ دلار است.
در این باره روزنامه روزنامه جوان می نویسد «نگاهی به سابقه سیاسی او دگردیسی و چند زیست بودن این زن را نشان میدهد، به همین نسبت هم تصاویر متفاوت و متضادی از او در فضای مجازی موجود است؛ با مقنعه و چادر و محجبه، با مانتو و بعد بدون حجاب در خارج از کشور!
او در انتخابات مجلس ششم به عنوان عضو جبهه مشارکت و عضو تحریریه روزنامه صبح امروز به مدیرمسئولی سعید حجاریان کاندیدا شد. در مجلس هشتم ادعا کرد که تاکنون سیاسی نبوده و نسبتی با اصلاح طلبان ندارد و با عنوان اصولگرا کاندیدا شد».

او مدیرعامل اسبق خبرگزاری میراث فرهنگی در دوره مشایی بوده است. در دوران خاتمی خود را اصلاح طلب نشان میداد و با روی کار آمدن محمود احمدینژاد به سمت اصولگرایان چرخید! او همزمان توانست در شرکتهای نفتی هم ورود کرده و طرف عقد قراردادها قرار بگیرد.
او مرداد ۹۶ از ایران به ترکیه فرار کرد و با آنچه از ایران دزدیده بود، شرکتهایی در ترکیه خرید. او سپس سرمایه و زندگیاش را از ترکیه به کانادا منتقل کرد. او اکنون همسر مهدی خلجی کارمند مؤسسه مطالعاتی انستیتو واشنگتن و از حامیان تحریم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. نکته جالب توجه آنکه روشن نیست درون گروههای اپوزیسیون چه خبر است و چه اختلافاتی بروز کرده که این اطلاعات به بیرون درز کرده است.
همچنین روزنامه اعتماد در باره او این گونه می نویسد «یکی دیگر از نکاتی که در زندگی شخصی این متهم اقتصادی مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است، نحوه ازدواج و هویت همسر اوست. مهدی خلجی از فعالان رسانهای خارج از کشور که بهتازگی نیز خود را نزدیک به رضا پهلوی معرفی میکند، همسر او است. او البته بعد از افشای اختلاس همسرش عکسهای خود با او را پاک کرده اما نکته جالب دیگری نیز درمورد خود خلجی وجود دارد و آن، اینکه اگرچه این روزها با کت و شلوار و کراوات در رسانههای فارسیزبان خارج از کشور ظاهر میشود اما زمانی در قم طلبگی میکرد. فعال سیاسی که ازجمله براندازان است و همین اواخر نیز به مجلس نمایندگان امریکا پیشنهاد داد که تحریمها علیه ایران را افزایش دهند. با این حساب باید ببینیم سرنوشت این غائله که حالا با هشتگ «خلجی-گیت» ازجمله بحثهای داغ توییترفارسی و دیگرشبکههای اجتماعی است، به کجا خواهدرسید».
اما چرخش های سیاسی آل آقا به همین جا ختم نشد و پای میرحسین موسوی نیز به این ماجرا باز شد. شخصیتی به نام پویان فخرایی، درباره چرخش های متعدد مرجان آل آقا در توییتر می نویسد:
«با زیست چهارم خانم شیخالاسلامی هم آشنا بشید:
سال ۸۸ به ستاد موسوی رفت و آمد میکرده و تلاش کرده به خانم رهنورد نزدیک بشود».
نادر فتوره چی خبرنگار سابق روزنامهی شرق، از کاربران تویتر نیز با بازخوانی بخشی از کتاب مسیح علینژآد، از ارتباط او با مرجان آل آقا خبر داد و نوشت:
«مسيح علينژاد در بخشی از کتاب خود: «مرجان شيخ الاسلامى، دبير سياسى روزنامه همبستگى مرا زير بال و پرگرفت» – باد درموهايم

گفتنيست، مرجان شيخ الاسلامى، كانديد اصلاح طلبان در مجلس ٦، كانديد اصولگرايان در مجلس هشتم، طرف قرارداد سپانير، متهم اختلاس ٦ميلياردى پتروشيمى و همسر فعال برانداز مهدى خلجى ست».
اگرچه درباره اموال آل آقا اطلاعات دقیقی در دست نیست، اما وبگاه OpenCorporates (en) با استناد به اطلاعات District of Columbia Department of Consumer and Regulatory Affairs (en) نام شرکت IDEA CENTER FOR ARTS AND CULTURE, LLC با مدیریت آل آقا و مهدی خلجی را در لیست خود قرار دادهاست.
همچنین بنا به اطلاعات وبگاه blockshopper وی در سال ۲۰۱۶ و همزمان با خروج از ایران، ملکی به ارزش ۲٬۳۵۰٬۰۰۰ دلار در واشینگتن، دی.سی. خریداری کردهاست.

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/309756
لینک کوتاه کپی شد