هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 11 شهريور 1405
ساعت 11:43
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 27 مهر 1387 ساعت 14:51
شنبه 27 مهر 1387 18:21 ساعت
2008-10-18 14:51:06
شناسه خبر : 3004

سخنگوي دولت گفت: سفرهاي استاني عامل اعتماد ملي است و نشان مي‌دهد كه دولت در خدمت به مردم يكسان عمل مي‌كند.

به گزارش رجانيوز ،غلامحسين الهام در حاشيه سفر خود به گيلان در گفتگو بافارس، سرعت انجام كارها در حوزه قضايي گيلان را خوب ارزيابي كرد و افزود: در حوزه قضايي با توجه به تعامل خوب و همكاري‌هاي مشترك مسئولان اجرايي و دستگاه قضايي استان در بسياري از بخش‌ها كارها با موفقيت جلو رفته است.

وي فاصله كم دو سفر رئيس جمهور به گيلان را توفيقي براي استان دانست و اظهار داشت: معمولاً سفرهاي دور دوم زماني انجام مي‌شود كه مصوبه‌هاي دور نخست در حد انتظار اجرايي و عملي شده باشد.

الهام ادامه داد: با توجه به تغيير استاندار در فاصله دو سفر هيئت دولت، كارها به خوبي پيش رفته است.

سخنگوي دولت با بيان اينكه سفرهاي استاني عامل اعتماد ملي است، تصريح كرد: قانون اساسي تاكيد دارد كه استان‌هاي كشور بايد متوازن رشد كنند و رشد متوازن استان‌ها در گرو بررسي مشكلات مردم از نزديك است.

وي تاكيد كرد: احساس وجود تبعيض به وحدت و انسجام ملي آسيب مي‌رساند و سفرهاي استاني رئيس جمهور نشان مي‌دهد كه دولت در خدمت به مردم يكسان عمل مي‌كند.

سخنگوي دولت سفرهاي استاني را بهترين فرصت براي ديدار صريح و بي‌پرده مردم و كارگزاران نظام عنوان كرد و توزيع عادلانه امكانات مالي را بهترين دستاورد سفرهاي دولت دانست.

الهام با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري كه دهه پيش‌رو را دهه پيشرفت و عدالت ناميدند، بيان داشت: اشتياق بيشتر مردم در استقبال از رئيس جمهور و حضور گرم‌تر آنان در صحنه نشان از توفيق سفرها در باز كردن گره مشكلات مردم دارد.




-