هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 11 دى 1404
ساعت 07:19
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 15 ارديبهشت 1397 ساعت 12:44
شنبه 15 ارديبهشت 1397 12:30 ساعت
2018-5-5 12:44:08
شناسه خبر : 286817
شرکت بازرگانی وابسته به دولت ایران اوایل این هفته ۱۸۰ هزار تن ذرت دامی از برزیل و اوکراین خریداری کرده است.
شرکت بازرگانی وابسته به دولت ایران اوایل این هفته ۱۸۰ هزار تن ذرت دامی از برزیل و اوکراین خریداری کرده است.
به گزارش رجانیوز به نقل از تسنیم، تجار اروپایی گفتند، شرکت بازرگانی وابسته به دولت ایران اوایل این هفته 180 هزار تن ذرت دامی خریداری کرده است.
 
این تجار افزودند، دو محموله مجموعا 120 هزار تنی احتمالا از برزیل تامین خواهد شد و یک محموله حدودا 60 هزار تنی نیز از اوکراین به ایران ارسال خواهد شد.
 
این شرکت دولتی ایرانی اخیرا مقررات سختگیرانه قبلی خود برای تضمین ایفای تعهدات تامین کنندگان غلات را تعدیل کرده و همین مسئله سبب شده تا بتواند در هفته های اخیر خریدهای بزرگی را انجام دهد.
 
تجار همچنین گفتند، این شرکت پس از چند ماه حجم پایین خرید، در 27 آوریل حدود 200 هزار تن غلات، 130 هزار تن جوی دامی و حدود 130 هزار تن سویا خریداری کرده است.
 
جدیدترین محموله ذرت، به قیمت حدود 203 یورو در هر تن خریداری شده که یک محموله آن در ماه می از اوکراین و دو محموله آن در ماه اوت از برزیل ارسال خواهد شد.
 
یک تاجر غلات در این باره گفت: «خریدهای جدید نشان می دهد که فعالیت های تجاری این شرکت در سطح فنی دارد به حالت عادی بر می گردد، اما تنش های سیاسی بین ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد... ریسک بالا بدان معناست که برخی از تجارتخانه های بزرگ همچنان تجارت با ایران را بسیار پرریسک ارزیابی می کنند.»


2
پسندیدم

-