هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 11 شهريور 1405
ساعت 23:27
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 21 مهر 1387 ساعت 16:33
يكشنبه 21 مهر 1387 20:03 ساعت
2008-10-12 16:33:26
شناسه خبر : 2709

پخش شدن تعدادي عكس در اينترنت از دختران عراقي كه در حال رقصيدن با سربازان آمريكايي در عراق هستند، پرونده جديدي از رسوايي را در عراق به وجود آورده است.

به گزارش رجانيوز به نقل از جهان، اين عكس‌ها حال و روز بسيار فجيع دختران عراقي را نشان مي‌دهد كه گويا از روي ناچاري، فقر و يا حتي به اجبار در دام سربازان ارتش اشغالگر آمريكا افتاده‌اند. انتشار اين عكس‌ها موج جديد از اعتراضات را در سراسر عراق به وجود آورده و خشم بسياري از عراقي‌ها را به شدت برانگيخته است.

گفته مي‌شود برخي افراد ناشناخته نيز براي تحريك هرچه بيشتر افكار عمومي عراق به انتشار اين عكس‌ها در پايگاه‌هاي الكترونيكي مختلف و وب لاگ‌ها و يا حتي ارسال آن به صورت ايميل به افراد مختلف، اقدام مي‌ورزند.


نكته قابل توجه اينست كه بيشتر اين دختران در ابتدا به اسم مترجم، آشپز، كارگر و يا با عناوين مختلف به استخدام ارتش آمريكا در مي‌آمدند اما با گذشت زمان، سربازان آمريكايي اين دختران را به قربانيان جنسي تبديل مي‌كنند و در حال برقراري روابط جنسي نامشروع با استفاده از گوشي تلفن‌هاي همراه از آنان فيلمبرداري كرده و در اينترنت پخش مي‌كنند.


عكس‌هايي كه اخيرا منتشر شده به گردان دو ارتش آمريكا كه در شهر كركوك مستقر است تعلق دارد و وقاحت آن‌ها و وحشي گري سربازان آمريكايي طوري است كه امكان انتشار آنها وجود ندارد.

گفتني است در همين راستا وزير دفاع عراق دستور بررسي فوري اين مسأله را صادر كرده است.



-