هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 2 مهر 1405
ساعت 02:43
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395 ساعت 22:41
پنجشنبه 16 ارديبهشت 1395 22:39 ساعت
2016-5-5 22:41:14
شناسه خبر : 241159
 حمید سوریان كشتی گیر وزن 59 كیلوگرم كشورمان در آخرین مرحله رقابت های كشتی گزینشی المپیك در تركیه روی باسكول رفت و در نخستین دور با قرعه استراحت مواجه شد.
حمید سوریان كشتی گیر وزن 59 كیلوگرم كشورمان در آخرین مرحله رقابت های كشتی گزینشی المپیك در تركیه روی باسكول رفت و در نخستین دور با قرعه استراحت مواجه شد.

 ایرنا: سوریان تنها نماینده ایران در آخرین مرحله رقابت های گزینشی بعداز ظهر پنجشنبه روی باسكول رفت كه نتیجه وزن كشی به شرح زیر است:
در وزن 59 كیلوگرم كه كار وزن كشی برای 24 كشتی گیر انجام شد، سوریان پس از استراحت در دور اول در دور دوم به مصاف ایوان لیزاتوویچ از كرواسی می رود و در صورت پیروزی بر این حریف در دور سوم با برنده كشتی میان اریك ویسز از آلمان و مانویلدیس آپوستولوس از یونان مبارزه می كند.
تنها نماینده ایران در تركیه پس از گذر این مرحله در دیدار نیمه نهایی به مصاف برنده كشتی گیران ایتالیا، رژیم صهیونیستی و دیمیترو تسیمبولاك اوكراینی و ماسائو تاكاهاشی كانادایی خواهد رفت.
كشتی گیران مطرح كشورهای گرجستان، آلمان، تركیه، ارمنستان، بلغارستان و مجارستان در طرف دیگر جدول قرار دارند و تا دیدار فینال، مقابل سوریان روی تشك نمی روند.
سوریان دارنده هفت مدال طلای جهان و المپیك لندن برای استفاده از آخرین شانس كسب سهیمه المپیك در وزن 59 كیلوگرم به همراه سرمربی خود محمد بنا در استانبول تركیه بسر می برد. 
وی در رقابت های قهرمانی سال 2015 جهان در آمریكا، رقابت های گزینشی قاره آسیا در قزاقستان و همچینن رقابت های انتخابی كشتی در مغولستان موفق به كسب سهمیه در وزن 59 كیلوگرم نشده است. 
رقابت های گزینشی استانبول آخرین فرصت سوریان برای كسب سهمیه در این وزن است كه از فردا(جمعه) برگزار می شود. 
تیم ملی كشتی فرنگی تاكنون در وزن های 66، 75، 85، 98 و 130 كیلوگرم پنج سهمیه المپیك كسب كرده و در صورتیكه سوریان بتواند سهمیه وزن 59 كیلوگرم را كسب كند، تیم ملی برای اولین بار از المپیك 1964 توكیو با سهمیه كامل عازم ریو خواهد شد. 
آخرین مرحله رقابت های گزینشی كشتی المپیك ریو با شركت 600 كشتی گیر از 85 كشور، روزهای 17 تا 19 اردیبهشت ماه در شهر استانبول تركیه برگزار می شود. 
دو نفر برتر این رقابت ها (فینالیست ها) كه در سطح جهانی برگزار می‌شود، راهی رقابت های المپیك ریو می شوند.
بازی های المپیك 2016، از 15 تا 31 مرداد ماه در شهر بندری ریودوژانیرو برزیل برگزار می شود.



-