توجه به اینکه در آستانه برداشت برنج بویژه در مناطق جنوبی کشور هستیم بهای این کالای اساسی در روزهای آینده و اواخر شهریور ماه کاهش خواهد یافت .
به گزارش شبکه تهران ، قیمت برنج که در روزهای اخیر سیر نزولی خود را شاهد بود پیش بینی می شود به دلیل افزایش تولید در روزهای پایانی شهریور ماه ، کاهش یابد و
هرچند شاید خشکسالی و گرم شدن هوا و شرایط خشکی تاثیرات منفی بر تولید و برداشت برنج داشت اما می توان پیش بینی کرد که میزان تولید برنج داخلی نسبت به سال گذشته افزایش یابد و کشور به مرحله ای از خود کفایی برسد. برای رسیدن به خود کفایی در بخش برنج ، باید تاکید کرد که با سطح کشت کنونی ، تحقق این برنامه ریزی تاپایان برنامه چهارم اقتصادی امکان پذیر است و طرح سه ساله خودکفایی برنج که از سال 1385 آغاز شد و پایان سال آینده یعنی پایان برنامه چهارم به اتمام می رسد ضریب خود کفایی را در تولید برنج به بالای یکصد درصد می رساند.

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













