هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
چهارشنبه، 11 شهريور 1405
ساعت 17:38
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 31 شهريور 1387 ساعت 13:22
يكشنبه 31 شهريور 1387 16:52 ساعت
2008-9-21 13:22:52
شناسه خبر : 1879
در اين ديدار که صبح پنج شنبه

دیدار روز پنج شنبه تعدادی از جوانان موسوم به تحریمی با عبدالله نوری برای این طیف ناامید کننده بوده و به همین دلیل ترجیح داده اند، حتی خبر آن را نیز اعلام نکنند.

به گزارش رجانیوز، در این دیدار که صبح پنج شنبه در منزل نوری برگزار شد، تعدادی از دانشجویان سابق نزدیک به حزب مشارکت و گروه های اپوزیسیون ضمن درخواست از وی برای کاندیداتوری در انتخابات، برخی ملاحظات خود را مطرح کردند.

بنا بر این گزارش، تأکید بر مطالبات حداکثری دموکراسی خواهی، متهم کردن بخش عمده ای از جریان اصلاح طلب به محافظه کاری و ناتوانی خاتمی در تأمین مطالبات از جمله این ملاحظات بوده است.

با این حال، نوری با اشاره به قطعیت رد صلاحیت خود و عدم هرگونه واکنش اجتماعی قابل توجه نسبت به این مسأله، کاندیداتوری خود را بی نتیجه خوانده و حتی افزوده است که به خاتمی نیز درخصوص خودداری از کاندیداتوری توصیه کرده است.

عدم اقناع طیف موسوم به تحریمی در اقناع نوری برای هزینه شدن انتخاباتی، دلیل اصلی عدم انتشار خبر این جلسه برخلاف دیدار 6 مرداد وی با شاخه غیرقانونی دفتر تحکیم بوده است.



-