نودايي جانان بزيرگان از اعضاي انجمن آزاد در تركيه كه به علت داشتن حجاب اسلامي از تحصيل منع و مجبور به پناهندگي شده است، گفت: در جريان اين امر به علت فشارهاي شديد رواني و برخوردهاي غيرانساني مسئولان دچار سقط جنين شدم.
به گزارش
اين بانوي محجبه ترك با انتقاد از سيستم آموزشي و اداري تركيه در دورههاي گذشته و اثرات سوء آن تا به امروز، افزود: هنگامي كه با اين پوشش در كلاس شركت كردم و از استاد براي حضور در جلسه درخواست ياري كردم، اين استاد با لحني ناخوشايند به من گوشزد كرد كه يا مثل آدم لباس بپوش يا گمشو.
وي ادامه داد: در جريان اين امر به علت فشارهاي شديد رواني و برخوردهاي غيرانساني مسولان دچار سقط جنين شدم و اولين كسي بودم كه به خاطر حجاب اسلامي محكوم به حبس شدم.
بزيرگان، حجاب اسلامي در جمهوري اسلامي ايران را نعمتي بزرگ براي مسلمانان دانست و بيان داشت: مسلمانان ايران بايد قدر حكومت اسلامي را بدانند و زنان و مردان با حفظ گوهر وجودي خود و رعايت پوشش اسلامي به دنيا نشان دهند كه محجبه هستند و همچنان موفق و سربلند خواهند بود. از اين رو اقدام مركز امور زنان سازمان صدا و سيما در برگزاري نخستين جشنواره و همايش بينالمللي عفاف و حجاب نور، اقدامي ستودني است كه بايد از آن قدرداني كرد.
وي تصريح كرد: دين اسلام عاليترين ديدگاه را نسبت به زن دارد، در هرجاي تاريخ اسلام كه مردان بزرگ ستايش شدهاند نام زني شايسته نيز در كنارش بوده است بنابراين با افتخار به مسلمان بودنمان بايد الگوي مناسبي براي همه مردم جهان باشيم.
دستور ممنوعيت حجاب در تركيه و چند كشور اروپايي، بسياري از بانوان محجبه را گوشهنشين كرده و سبب درخواست پناهندگي آنها به ديگر كشورها شده است.

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













