هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 9 شهريور 1405
ساعت 08:32
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 27 شهريور 1387 ساعت 16:24
چهارشنبه 27 شهريور 1387 20:54 ساعت
2008-9-17 16:24:34
شناسه خبر : 1758

تعدادي از اعضاي انجمن نجات (جداشدگان از گروهك منافقين) براي روشنگري درباره اهداف تروريستي سركردگان گروهك منافقين و جدا كردن اعضاي فريب خورده حاضر در اين گروهك به ژنو سفر كرده اند.

به گزارشرجانيوز به نقل ازفارس، "انجمن نجات" يك تشكل غيردولتي است كه از اعضاي جداشده از گروهك منافقين تشكيل شده است. اين NGO با فعاليتهاي روشنگرانه طي سالهاي گذشته تا كنون كوشيده است اعضاي حاضر در قرارگاه اشرف (مقر منافقين) را نسبت به واقعيت‌هاي بيرون از آن قرارگاه آگاه كنند و اعضاي اين گروهك را از بند شستشوي مغزي سركردگان گروهك منافقين نجات دهند. انجمن نجات در فعاليت‌هاي خود تلاش دارد حساب سركردگان گروهك منافقين را از اعضاي فريب خورده اين گروهك جدا كند.

اكنون همزمان با ضرب‌الاجل دولت عراق براي خروج اعضاي گروهك منافقين از عراق و در آستانه فروپاشي كامل اين گروهك، هيئتي از انجمن‌نجات براي شركت در اجلاس شوراي حقوق بشر سازمان ملل متحد به ژنو سفر كرده است.

اعضاي انجمن نجات قرار است در اين سفر با سازمان‌هاي بين‌المللي و حقوق بشري و با هيئت‌هاي نمايندگي از كشورهاي شركت‌كننده در اجلاس ديدار و گفتگو كنند.

انجمن نجات معتقد است كه اگر آن دسته از اعضاي گروهك منافقين كه مرتكب جنايت نشده‌اند، بتوانند آزادانه و به دور از شستشوي مغزي سران گروهك تصميم بگيرند، اساسا تروريسم را نفي و خواهان بازگشت به جامعه هستند. به همين جهت در شرايط كنوني بايد مانع از سوء استفاده سياسي سركردگان از اعضاي حاضر در قراراگاه اشرف شد.

انجمن نجات اعلام كرده كه در ملاقات با برخي مسئولان ارگان‌هاي حقوق‌بشري مستقر در ژنو، نگراني خود از خارج شدن حدود 300 نفر از سران و افراد تحت تعقيب گروهك منافقين از پادگان اشرف را ابراز داشته است.

اعضاي جداشده از اين گروهك تروريستي معتقدند كه سران گروهك منافقين ممكن است براي خروج خود از بن‌بست كنوني، تهديداتي عليه اعضاي عادي باقي‌مانده در قرارگاه اشرف به وجود بياورند و به همين جهت لازم است كه ارگان هاي حقوق‌بشري شرايط مناسب براي اعضاي باقي‌مانده در پادگان اشرف براي جدايي از گروهك و بازگشت به زندگي آزاد فراهم كنند.

انجمن نجات خواستار آن شده است كه سازمان‌هاي حقوق بشري شرايطي را فراهم كنند كه اعضاي فريب خورده گروهك منافقين بتوانند با خانواده هاي خود ديدار كنند و به دور از سانسورهاي سابق سركردگان آن گروهك، منابع عام اطلاعاتي مانند مطبوعات و راديو و تلويزيون در اختيارشان قرار گيرد.



-