در جلسه هيئت وزيران مقرر شد تا هيئتي كارشناسي متشكل از حقوقدانان برجسته جمهوري اسلامي ايران، در دادگاههاي داخلي و همچنين دادگاههاي صالح بينالمللي شكايت ويژهاي از سران رژيم صهيونيستي تنظيم كنند.
به گزارش فارس، هيئت وزيران در جلسه عصر امروز يكشنبه خود پس از بررسي آخرين تحولات غزه، چند تصميم مهم اتخاذ كرد، كه از جمله مهمترين اين تصميمات تشكيل پرونده و پيگيري محاكمه سران رژيم صهيونيستي در دادگاههاي صالح است.
همچنين با تصميم هيئت وزيران، رئيس جمهوري اسلامي ايران پيام هاي ويژه اي جداگانه براي سران كشورهاي مختلف ارسال مي كند.
منوچهر متكي وزير امور خارجه در اين خصوص گفت: حداكثر تا 48 ساعت آينده مقدمات سفر نمايندگان ويژه رئيس جمهور براي تسليم پيام احمدي نژاد به سران كشورهاي مختلف فراهم ميشود.
در اين جلسه همچنين مقرر شد تا
با تصميم هيئت دولت همه دستگاههاي دولتي نيز موظف شدند بيشترين همكاري را با مجامع مردمي در جهت حمايت مادي و معنوي از مردم غزه انجام دهند.
در اين جلسه، ستادي متشكل از جمعي از وزيران با مسئوليت وزير امور خارجه براي هماهنگي دستگاههاي مختلف با هدف حمايت مادي و معنوي از مردم غزه تشكيل و مقرر شد فعاليت آن براي حمايت كامل از حقوق مردم غزه و تا زمان برقراري آرامش و امنيت كامل ادامه يابد.

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













