هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 15 شهريور 1405
ساعت 06:08
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 24 آذر 1387 ساعت 14:34
يكشنبه 24 آذر 1387 18:04 ساعت
2008-12-14 14:34:40
شناسه خبر : 6370

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اقدام شماري از نمايندگان مجلس براي جمع آوري امضا در حمايت از توليد خودروي کاملا ايراني مينياتور،گفت: در حالي که نمايندگان در حال جمع آوري امضا بودند برخي اعضاي هيات رييسه مجلس درخواست کردند اين کار انجام نشودکه تعجب برانگيز است.

حميد رسايي روز يکشنبه در گفت و گو با ايرنا در عين حال از علت ممانعت هيات رييسه مجلس از جمع آوري اين امضاها اظهار بي اطلاعي کرد.

نماينده تهران در مجلس گفت: خيلي امضاها در مجلس جمع آوري مي شود که در شان مجلس و نمايندگان نيست اما اگر در خصوص توليد يک خودرو ملي امضا جمع آوري مي شد، يک کار ارزشمند بود.

وي افزود: اين در حالي است که در متن تقدير نامه از کسي نام برده نشده و از خودباوري در صنعت ملي و تلاش ملي و اقدامي که يک نماد محسوب مي شود، تقدير شده است.



-