هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
شنبه، 14 شهريور 1405
ساعت 17:51
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 20 آذر 1387 ساعت 00:46
چهارشنبه 20 آذر 1387 04:16 ساعت
2008-12-10 00:46:25
شناسه خبر : 6106

منابع آگاه اسلامي از استراليا اعلام كردند كه مسئولان يك مدرسه اسلامي در شهر پريسان استراليا پخش سرود ملي اين كشور را به دليل ضداسلامي بودن، ممنوع اعلام كردند

به گزارش شيعه آنلاين، اين منابع آگاه اسلامي در ادامه افزودند: در همين راستا مسئولان اين مدرسه اسلامي طي نامه اي كه هر نسخه از آن را براي يكي از معلمان و مسئولان مدرسه ارسال كردند از آنان خواستند تا مانع از پخش و خوانده شدن سرود ملي استراليا شوند.

در همين حال "براوين چاند" يكي از معلمان اين مدرسه گفت: سرود ملي استراليا كه "اي استراليا با عدالت پيشرفت كن" نام دارد با ديدگاه و روح اسلامي در تناقض است و اختلاف زيادي دارد از همين رو پخش و خواندن آن در اين مدرسه ممنوع شد.

از سوي ديگر طي چند روز گذشته بيش از 200 شهروند استراليايي در شهر "گولد كوست" با تظاهرات و تجمع در مقابل مقر شوراي اين شهر، خواستار منع صدور مجوزي براي ساخت يك مدرسه اسلامي در اين شهر شدند و چنين كاري را عامل ايجاد تفرقه ميان شهروندان دانستند.

در همين راستا "توني دوهرتي" سخنگوي تظاهركنندگان گفت: ساخت چنين مدرسه اي موجب دوري مي شود و نه دوستي. مسلمانان تلاش نمي كنند كه با ديگر شهروندان اختلاط كنند و به بخشي از آنان تبديل شوند.

گفتني است مقامات و اعضاي شوراي شهر با انتقاد شديد از تظاهر كنندگان گفتند: بيش از 80 نژاد مختلف در اين شهر زندگي مي كنند و مردم با بيش از 120 زبان با يكديگر حرف مي زنند و هيچ مشكلي ميان آنان وجود ندارد. اين يك اعتراض بي جاست.



-