هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 20 شهريور 1405
ساعت 16:01
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 13 آذر 1389 ساعت 13:40
شنبه 13 آذر 1389 17:10 ساعت
2010-12-4 13:40:53
شناسه خبر : 55374

پرفروش‌ترين و پرمخاطب‌ترين كتاب‌هاي عرضه شده در كتابفروشي‌هاي آمريكا با معرفي 10 اثر و 10 نويسنده از سوي نيويورك تايمز مشخص شد.

به گزارش رجانیوز به نقل از نيويورك تايمز، در اين فهرست نام نويسندگان مطرح و برخي از روزنامه‌نگاران امريكايي كه اين روزها دست به قلم برده و آثار ادبي را خلق كرده‌اند ديده مي‌شود.

در ميان اين فهرست شخصيت‌هايي چون «تام ريچ من»، «دان وينسلو»، «پتي اسميت»، «سام ويسون» و «طاها فرنچ» به چشم مي‌خورد.

در صدر پرفروش‌هاي آمريكا «كمبودها» به قلم «تام ريچ من» قرار دارد. اين نويسنده كه يكي از روزنامه‌نگاران مطرح در آمريكا نيز هست، در كتاب «كمبودها»ي خود درباره نيم قرن فعاليت روزنامه‌نگاري و فراز و نشيب‌هاي آن نوشته است.

به گفته وي بخش‌هايي از اين داستان با واقعيت در ارتباط است و بخش‌هايي نيز زاييده خيالات وي است. اين كتاب به عنوان پرفروش‌ترين و پرمخاطب‌ترين اثر از سوي كتابفروشي‌هاي نيويورك انتخاب شده است.

«دان ويسلو» نيز نويسنده ديگري است كه كتاب «وحشيان» وي به عنوان پرفروش انتخاب شده است. وي در اين كتاب اتفاقات هيجان انگيز و جذابي را از جابه‌جايي موادمخدر در و جنايت‌هاي قاچاقچيان اين مواد در جنوب كاليفرنيا به رشته تحرير در آورده است.

در جايگاه سوم اين فهرست نام كتاب «جودي كيدز» به چشم مي‌خورد. نويسنده اين اثر «پتي اسميت» است. وي در اين كتاب وقايعي را كه در سالهاي دهه 1960 براي نويسنده آن اتفاق افتاده است را به رشته تحرير در آورده است.

رمان «منطقه امن» نوشته «طاها فرنچ» نيز يكي ديگر از آثاري است كه در فهرست پرفروش‌هاي نيويورك تايمز از آن نام برده شده است. «فرنچ» در اين كتاب داستان يك خانواده فرانسوي- ايرلندي را به رشته تحرير در مي‌آورد كه داستاني عاشقانه را نيز در دل خود دارد.

«فقط بچه ها» به قلم «پتي اسميت» نيز يكي ديگر از آثار راه يافته به اين فهرست است. علاوه بر اين اثر «مرگ قرباني امريكايي» به قلم «كن گورملي» و «گرماي خورشيدي ديگر» نوشته «ايزابل ويكرسون» از ديگر آثاري است كه در اين فهرست جاي گرفته است.

اين فهرست پرفروش‌ترين كتاب‌هاي هفته گذشته كتابفروشي‌ها و مراكز خريد آمريكا از روز 24 نوامبر تا سي نوامبر را به نمايش مي‌گذارد.



-