اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا)، 'خوزه مورينيو' سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا را به دليل رفتار ناشايست در اخراج عمدي دو بازيكن خود در جريان ديدار ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا مقابل آژاكس آمستردام هلند دو جلسه از همراهي تيمش محروم كرد.
به گزارش منابع خبري، يوفا در اين رابطه همچنين مبلغ 120 هزار يورو را براي باشگاه رئال، 40 هزار يورو را براي مورينيو و مبالغ كمتري را براي 'ژابي آلونسو'، 'سرخيو راموس'، 'ايكر كاسياس' و 'يرسي دودك' به عنوان جريمه نقدي در نظر گرفته است.
راموس و آلونسو در دقايق پاياني پيروزي 4 بر 0 رئال مقابل آژاكس پس از دريافت كارت زرد دوم به دليل اتلاف وقت، اخراج شدند.
در اين صورت و با توجه به صدرنشيني رئال در گروه هفتم و صعود قطعي آنها به مرحله بعد ليگ قهرمانان اروپا، اين دو بازيكن در آخرين بازي رئال مادريد در اين دور مقابل اوسر فرانسه يك جلسه محروميت خود را سپري ميكردند.
هر دوي آنها در بازيهاي قبلي دو كارت زرد دريافت كرده بودند و يك كارت زردي هم كه در بازي با آژاكس قبل از اخراج گرفتند موجب ميشد در مرحله حذفي ليگ قهرمانان از شركت در يك بازي محروم شوند.
حالا يوفا اعلام كرده است كه كارت قرمز آلونسو و راموس پابرجا بوده در حاليكه اين دو بازيكن از يك بازي هم محروم شدهاند. برهمين اساس بايد مسابقات مرحله حذفي را با يك كارت زرد و كارتهاي زردي كه قبل از بازي با آژاكس دريافت كرده بودند، آغاز كنند.
البته گزارشهاي منتشره در رسانههاي اسپانيا حاكي از اين است كه آنها به دستور مورينيو خطا كردهاند و دودك دروازهبان ذخيره رئال بعد از صحبت با كاسياس دروازهبان اول تيم، اين پيام را به آنها رسانده است.
تلويزيون اسپانيا نيز چندين بار لحظهاي كه اين دو دروازه بان در حاليكه دستانشان را جلوي دهانشان گرفته بودند با هم صحبت ميكردند را نشان داد. از مورينيو هم در حاليكه دستش را جلوي دهانش گرفته بود و صحبت ميكرد فيلم گرفته شده است.
يوفا دو سال پيش هم دو بازيكن المپيك ليون را به دليل خطاي عمدي در بازي ليگ قهرمانان اروپا مقابل فيورنتينا براي فرار از محروميت در مرحله حذفي اين رقابتها جريمه كرده بود.

هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













