هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
دوشنبه، 16 شهريور 1405
ساعت 08:07
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

چهارشنبه 6 آذر 1387 ساعت 16:42
چهارشنبه 6 آذر 1387 20:12 ساعت
2008-11-26 16:42:47
شناسه خبر : 5203

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به تجربه بسيار گرانبهاي ايران در زمينه رشد و بالندگي بدون توجه به اراده و خواست قدرت هاي سلطه گر و زورگو تصريح کردند: اين کشور به برکت اعتماد و توکل به خدا و به ميدان آوردن دل و جان و همه امکانات خود اکنون به يک قدرت منطقه اي تبديل شده است.

به گزارش ايرنا، حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي و فرمانده کل قوا امروز در ديدار فرمانده و معاونين نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران با اشاره به تجربه بسيار گرانبهاي ايران در زمينه رشد و بالندگي بدون توجه به اراده و خواست قدرت هاي سلطه گر و زورگو خاطرنشان کردند: اين کشور به برکت اعتماد و توکل به خدا و به ميدان آوردن دل و جان و همه امکانات خود اکنون به يک قدرت منطقه اي تبديل شده است بطوريکه دشمنان هم به اين واقعيت اعتراف مي کنند.

فرمانده کل قوا با گراميداشت هفتم آذر و فداکاري دريادلان نيروي دريايي ارتش، به ظرفيتها، استعدادها و توانايي هاي بسيار بالاي اين نيرو اشاره کردند و افزودند: توجه به معنويت و ارتباط با خدا، توان تصميم گيري و تصميم سازي را افزايش مي دهد و اين تحقق وعده الهي و نصرت خداوند است.

حضرت آيت الله خامنه اي ارتش را متعلق به ايران و اسلام دانستند و خاطرنشان کردند: ريشه انقلابي و ظرفيت بالاي ارتش، قدرت خود را هنگام نياز نشان مي دهد که نمونه آن رشادت هاي بهت آور نيروي هوايي و دريايي در ابتداي جنگ تحميلي است.

رهبر انقلاب اسلامي به توان انساني و معنوي نيروي دريايي در کنار ظرفيت فني، رزمي،تسليحاتي و عملياتي آن اشاره کردند و افزودند: اکنون، نيروي توانمند و جوان داخلي، با وجود تحريم ها توانسته است پيچيده ترين امکانات نيروي دريايي را بسازد و در مواقع نياز تعمير کند.

در ابتداي اين ديدار امير دريادار سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش از توان رزمي و قدرت بازدارندگي اين نيرو گزارشي ارائه کرد.



-