هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
جمعه، 13 شهريور 1405
ساعت 12:01
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

شنبه 2 آذر 1387 ساعت 23:31
يكشنبه 3 آذر 1387 03:01 ساعت
2008-11-22 23:31:33
شناسه خبر : 4946

رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: تمامي گلزارهاي شهدا در كشور به جز گلزار شهداي بهشت زهرا (س) تا پايان سال 88 ساماندهي مي‌شوند.

به گزارش فارس، حسين دهقان عصر امروز با حضور در غرفه خبرگزاري فارس با اعلام اين مطلب گفت: در كشور بيش از 18 هزار گلزار شهدا وجود دارد كه عمليات ساماندهي بيش از 45 درصد آن‌ها به پايان رسيده است.

وي گفت: بيش از 40 درصد گلزارهاي باقي مانده، كارهاي اجراي آنها آغاز شده كه اين كارها بيش از 50 درصد پيشرفت داشته است.

رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران با اشاره به اين مطلب كه بهشت زهرا (س) يك گلزار متفاوت با مابقي گلزارهاي موجود در كشور است، گفت: بهشت زهرا (س) به واسطه تاريخ انقلاب از اهميت بالايي برخوردار است و بايد سعي شود در هنگام ساماندهي آن، انقلاب به بهترين شكل به نمايش گذاشته شود.

رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران با اشاره به اين مطلب كه از سال 83 مطالعات كاربردي براي ساماندهي گلزار شهداي بهشت زهرا (س) آغاز شده است، تصريح كرد: مجري ساماندهي گلزار شهدا در بهشت زهرا (س) شهرداري تهران است كارها با سرعت خوبي در حال انجام است.



-