هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
پنجشنبه، 2 مهر 1405
ساعت 16:26
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

پنجشنبه 2 مهر 1405 ساعت 16:25
پنجشنبه 2 مهر 1405 15:28 ساعت
2026-9-24 16:25:34
شناسه خبر : 390430
هر وقت در گوشه‌ای از کشور سیل یا زلزله اتفاق می‌افتاد، ایشان معتقد بودند همه ازجمله طلبه‌ها باید برای کمک به مردم آسیب‌دیده بروند.
هر وقت در گوشه‌ای از کشور سیل یا زلزله اتفاق می‌افتاد، ایشان معتقد بودند همه ازجمله طلبه‌ها باید برای کمک به مردم آسیب‌دیده بروند.
گروه سیاست-رجانیوز: 
حجت‌الاسلام محمدجواد قاسمی، از شاگردان رهبر معظم انقلاب: یکی از مصداق‌های بارز دغدغه‌مندی حضرت آقا در زمینۀ کمک‌رسانی به مردم، در زمان بروز بلایای طبیعی جلوه می‌کرد. هر وقت در گوشه‌ای از کشور سیل یا زلزله اتفاق می‌افتاد، به امر و به اذن حضرت آقا، مدارس و مراکز فقهی تحت نظارت ایشان در قم تعطیل می‌شد.
 
لابد می‌پرسید چرا؟ مدارس تعطیل می‌شدند که طلبه‌ها بروند مناطق سیل‌زده و زلزله‌زده برای کمک.
 
ممکن است یکی بگوید نه، بچه‌ها وظیفۀ شما این است که درس بخوانید. آنجا در منطقۀ بحران، هلال احمر و مدیریت بحران و سپاه و بسیج و غیره هستند برای کمک. اما حضرت آقا این کمک‌رسانی را یک اولویت می‌دانستند.
 
معتقد بودند همه ازجمله طلبه‌ها باید برای کمک به مردم آسیب‌دیده بروند. به‌همین دلیل، مدارس را تعطیل می‌کردند و بچه‌ها را برای کمک‌رسانی به مناطق حادثه‌دیده می‌فرستادند.
 
انتهای پیام/


کلیدواژه ها »

-