هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید
يكشنبه، 1 شهريور 1405
ساعت 05:20
به روز شده در :

 

 

 

رجانیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

 

يكشنبه 1 شهريور 1405 ساعت 04:19
يكشنبه 1 شهريور 1405 04:12 ساعت
2026-8-23 04:19:20
شناسه خبر : 389816
ولایت فقیه یعنی فقیهِ حکیم، عاقل، متقی، زاهد، شجاع و مدیر که همه‌چیزش را فدا می‌کند تا مردم را به مقصد برساند.
ولایت فقیه یعنی فقیهِ حکیم، عاقل، متقی، زاهد، شجاع و مدیر که همه‌چیزش را فدا می‌کند تا مردم را به مقصد برساند.
 گروه سیاست-رجانیوز:
آیت‌الله میرباقری عضو مجلس خبرگان رهبری: ما شهدای فوق‌العاده‌ای داشته‌ایم که در تاریخ کم‌نظیرند و مهم‌ترینِ آن‌ها، از نظر من، قائد شهید است. واقعاً ما مرجعی در این طراز که این‌گونه به شهادت رسیده باشد، در دوره غیبت کبری نداشته‌ایم؛ مرجعی با این جامعیت، با این شجاعت، با این مدیریت. که در برابر استکبار ایستاد.
 
وی افزود: به نظر من، امام راحل و رهبر شهید اساساً ولایت فقیه را معنا کردند. حالا می‌شود گفت ولایت فقیه یعنی چه. امروز ولایت فقیه در برابر هر نوع حکومت دیگری که تصور کنید، تعیُّن پیدا کرده است. ولایت فقیه یعنی فقیهِ حکیم، عاقل، متقی، زاهد، شجاع و مدیر. که همه‌چیزش را فدا می‌کند تا مردم را به مقصد برساند؛ این می‌شود ولایت فقیه.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: شرح زندگی قائد شهید را بخوانید. کتاب «خون دلی که لعل شد» را حتماً دیده‌اید. آن کتاب، بخش کوچکی از زندگی ایشان است، اما لطایف بسیاری در آن هست. این کتاب صرفاً یک رمان درباره زندان رفتن یک شخص نیست؛ یک شرح‌حال واقعی از یک انسان بزرگ است. یک انسان بزرگ دارد شرح‌حال می‌گوید.
 
چنین انسانی ایستاده و تبدیل به یک شاخص شده. خونش هم پای این راه ریخته شده. و یک بعثتی شکل گرفته و امتی به‌ راه افتاده‌اند.
 
پایان پیام/


-