جمعه 30 مرداد 1405 01:45 ساعت
شناسه خبر : 389799
گروه اقتصاد-رجانیوز: طبق بررسیها و گزارشهای منتشرشده در بورس کالای ایران، روند عرضه محصولات پتروشیمی اروند با کاهش چشمگیری مواجه شده است.
بر اساس گزارشهای بورس کالا، یکی از محصولات این پتروشیمی در اسفندماه سال گذشته حدود ۱۳ هزار تن در اختیار مشتریان قرار میگرفت؛ اما طبق گزارشهای هفته گذشته و هفته جاری، میزان عرضه این محصول به تنها هزار تن کاهش یافته است.
کاهش حدود ۹۲ درصدی عرضه یک محصول کاربردی، آن هم در شرایطی که صنایع پاییندستی بهطور مستقیم به تأمین این محصولات وابسته هستند، ابهامبرانگیز و قابل تأمل است.
از سوی دیگر، برخی واحدهای تولیدی اعلام کردهاند که کاهش عرضه پتروشیمی اروند ناشی از کمبود برق و کاهش تولید این مجتمع است.
اکنون این پرسش مطرح است که علت واقعی کاهش چشمگیر عرضه محصولات پتروشیمی اروند چیست و این شرکت چه توضیحی برای واحدهای تولیدی و مشتریان خود دارد؟
پایان پیام/

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/389799
لینک کوتاه کپی شد
هم اکنون عضو شبکه تلگرام رجانیوز شوید













