چهارشنبه 29 مرداد 1404 23:47 ساعت
شناسه خبر : 386153

رئیس سازمان صداوسیما امروز اعلام کرد که مسئولیت سخنان مهمان و میزبان در برنامه زنده با خودش است اما مجری برنامه گفتوگومحور صداوسیما باید رفتارها و گفتار خود را مدیریت کند.
گروه سیاست-رجانیوز: امروز تکرار برنامه تلویزیونی شب گذشته سوره از تلویزیون پخش شد، اما آنچه تعجب مخاطبان تلویزیون را برانگیخت، حذف بخشهایی از سخنان دکتر رجبی دوانی درباره عملکرد دولت تدبیر و امید خصوصا در حوزه سیاست خارجی بود.
شب گذشته دکتر رجبی دوانی در برنامه سوره که از شبکه چهار سیما روی آنتن میرود، انتقاداتی را نسبت به رویکرد دولت حسن روحانی و عملکرد و مواضع ظریف، وزیر خارجه وقت و مشابهتهایی تاریخی درباره عملکرد آنان بیان کرد که با توجه به واکنشهای صورت گرفته این اظهارات، گویا فشارها بر سازمان صداوسیما به حدی زیاد شده که مسئولین این سازمان را مجبور کرده برنامه دیشب را با حذف بخشهای انتقادی اظهارات دکتر رجبی دوانی روی آنتن ببرند.
رئیس سازمان صداوسیما امروز اعلام کرد که مسئولیت سخنان مهمان و میزبان در برنامه زنده با خودش است اما مجری برنامه گفتوگومحور صداوسیما باید رفتارها و گفتار خود را مدیریت کند.
به نظر میرسد نیاز است که مسئولین با افزایش سعه صدر نسبت به بیان انتقادات، از تکرار سانسور شده برنامهها جلوگیری کنند./ کیهان
انتهای پیام/

لینک کوتاه »
http://rajanews.com/node/386153
لینک کوتاه کپی شد